ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ρίχνει τα ‘καρφιά’ του στο Υπουργείο o δήμαρχος - 'Ελπίζουμε να μην μας στείλει και τον λογαριασμό της ΑΗΚ'

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ρίχνει τα ‘καρφιά’ του στο Υπουργείο o δήμαρχος - 'Ελπίζουμε να μην μας στείλει και τον λογαριασμό της ΑΗΚ'

Ο δήμαρχος Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος, προχώρησε στην απόφαση όπως ο δήμος αναλάβει την εγκατάσταση των κλιματιστικών στα σχολεία.  

Ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ, Χάρης Χαραλάμπους, επανάφερε το φλέγον θέμα λέγοντας ότι μαθητές και δάσκαλοι κινδυνεύουν από θερμοπληξία τις μέρες που υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες. 

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ.Καρούσος έβαλε ένα τέλος στο ζήτημα και ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει την εγκατάσταση των κλιματιστικών στα σχολεία. Στην εν λόγω ανάρτηση του δεν διστάζει να αναφερθεί στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού για τις ευθύνες που δεν ανάλαβε γράφοντας ότι είναι κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια από το Υπουργείο. Μάλιστα, τα ‘καρφιά’ του δήμαρχου δεν σταμάτησαν εκεί, αφού συνέχισε γράφοντας ότι ελπίζει το Υπουργείο να μην τους υποχρεώσει να πληρώσουν και τον λογαριασμό.  

Αυτούσια η ανάρτηση του Δημάρχου Αγίας Ναπας:  

«Επειδή πολλές φορές οι δήμοι αντικαθιστούν το κράτος κι επειδή είμαστε και «βασίλεια», στην Αγία Νάπα θα αναλάβουμε εξολοκλήρου το κόστος εγκατάστασης κλιματιστικών στα σχολεία μας κάτι που θα έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια σε όλα τα σχολεία από το ίδιο το υπουργείο. Ελπίζω το υπουργείο να μην μας υποχρεώσει να πληρώνουμε και τον λογαριασμό της ΑΗΚ»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE