ΛΑΡΝΑΚΑ: Χαμός και ταλαιπωρία στο Νοσοκομείο - Καταγγελίες από ασθενείς

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χαμός και ταλαιπωρία στο Νοσοκομείο - Καταγγελίες από ασθενείς

Συνεχίζουν τα προβλήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας 

Όπως πληροφορούμαστε το πρωί της Παρασκευής (31/05), οι ανελκυστήρες του νοσοκομείου βρίσκονταν εκτός λειτουργίας μετά από πρόβλημα που υπήρξε, δυστυχώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.  

Ασθενείς και επισκέπτες προέβησαν σε παράπονα και καταγγέλλουν το νοσοκομείο για την ταλαιπωρία που βίωσαν για ακόμη μια φορά. Δύο από του τρείς ανελκυστήρες που μπορεί να χρησιμοποιεί το κοινό βρίσκονταν εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα ασθενείς και επισκέπτες να χρησιμοποιούν τος σκάλες για την εξυπηρέτηση τους, ανάμεσα τους και άτομα με ασθένειες και ηλικιωμένοι.  

Μάλιστα, υπήρξαν άτομα τα οποία αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν ανελκυστήρα, ο οποίος είναι μόνο για  να μεταφέρουν τις ακαθαρσίες από τον ένα όροφο στον άλλον.

Στα παράπονα τους αναφέρουν ότι από αυτόν τον ανελκυστήρα το προσωπικό μετέφερε τα γεύματα που δίνονται στους ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Με το βλέμμα στραμμένο σε μια ισχυρότερη Ευρωπαϊκή Ένωση και μια πιο σταθερή γειτονιά, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η ιστορική Άτυπη Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE