ΛΑΡΝΑΚΑ: Χαμός και ταλαιπωρία στο Νοσοκομείο - Καταγγελίες από ασθενείς

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χαμός και ταλαιπωρία στο Νοσοκομείο - Καταγγελίες από ασθενείς

Συνεχίζουν τα προβλήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας 

Όπως πληροφορούμαστε το πρωί της Παρασκευής (31/05), οι ανελκυστήρες του νοσοκομείου βρίσκονταν εκτός λειτουργίας μετά από πρόβλημα που υπήρξε, δυστυχώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.  

Ασθενείς και επισκέπτες προέβησαν σε παράπονα και καταγγέλλουν το νοσοκομείο για την ταλαιπωρία που βίωσαν για ακόμη μια φορά. Δύο από του τρείς ανελκυστήρες που μπορεί να χρησιμοποιεί το κοινό βρίσκονταν εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα ασθενείς και επισκέπτες να χρησιμοποιούν τος σκάλες για την εξυπηρέτηση τους, ανάμεσα τους και άτομα με ασθένειες και ηλικιωμένοι.  

Μάλιστα, υπήρξαν άτομα τα οποία αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν ανελκυστήρα, ο οποίος είναι μόνο για  να μεταφέρουν τις ακαθαρσίες από τον ένα όροφο στον άλλον.

Στα παράπονα τους αναφέρουν ότι από αυτόν τον ανελκυστήρα το προσωπικό μετέφερε τα γεύματα που δίνονται στους ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE