Τοποθέτηση Υπουργείου Εργασίας για τις αιτήσεις για συντάξεις

Τοποθέτηση Υπουργείου Εργασίας για τις αιτήσεις για συντάξεις

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως επισπεύδεται η εξέταση των αιτήσεων για θεσμοθετημένη σύνταξη και σύνταξη ανικανότητας.

 
Στην ανακοίνωσή του αναφορικά με τη σημερινή τοποθέτηση της ΕΚΥΣΥ - ΠΕΟ για καθυστέρηση που παρατηρείται στην ολοκλήρωση της εξέτασης αιτήσεων για θεσμοθετημένη σύνταξη και σύνταξη ανικανότητας, το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων αναφέρει ότι έχει ήδη τροχοδρομήσει μέτρα για απάμβλυνση του θέματος και επίσπευση της διαδικασίας εξέτασης των εν λόγω αιτήσεων.

(ΚΥΠΕ-ΓΤΠ/ΔΝ/ΜΚ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE