ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοκρατική Παράταξη: 'Kαλοστημένη προσπάθεια των Τούρκων για τη δημιουργία νέων τετελεσμένων'

Δημοκρατική Παράταξη: 'Kαλοστημένη προσπάθεια των Τούρκων για τη δημιουργία νέων τετελεσμένων'

Οι προκλήσεις των Τούρκων στη Δένεια αποτελούν μια καλοστημένη προσπάθεια των Τούρκων για τη δημιουργία νέων τετελεσμένων, αναφέρει, σε ανακοίνωση της, η Δημοκρατική Παράταξη.

 
«Δεν πρέπει η δική μας πλευρά να πέσει στην παγίδα δημιουργίας θερμού επεισοδίου. Η κυβέρνηση θα πρέπει κατά έμπρακτο τρόπο να στηρίξει τους γεωργούς της περιοχής, καλώντας, παράλληλα τα Ηνωμένα Έθνη να υπηρετήσουν την αποστολή τους, που είναι η διασφάλιση συνθηκών ειρήνης και ασφάλειας», προσθέτει.

Νέος Υπουργός Δικαιοσύνης
------------------------------------
Η Δημοκρατική Παράταξη συγχαίρει, στην ανακοίνωση της, τον Γιώργο Σαββίδη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και του εύχεται μια γόνιμη θητεία «με βασικό ζητούμενο την ανόρθωση της δικαιοσύνης και την εμπέδωση κράτους δικαίου στην Κύπρο, το οποίο δέχθηκε σοβαρά πλήγματα το τελευταίο διάστημα».
 
Εφαρμογή του ΓΕΣΥ
-------------------------
Ενόψει της αυριανής εισαγωγής του ΓΕΣΥ, η Δημοκρατική Παράταξη εύχεται η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση που πραγματοποιήθηκε από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας να στεφθεί με επιτυχία, και τα όποια προβλήματα ή κενά παρουσιαστούν να αξιολογηθούν και να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα.
  
 
(ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΜΚ)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top