Α/ΔΡΟΜΟΣ: Οδηγούσε με θανατηφόρα ταχύτητα 40χρονος μέρα - μεσημέρι

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Οδηγούσε με θανατηφόρα ταχύτητα 40χρονος μέρα - μεσημέρι

Πρόσωπο ηλικίας 40 ετών, εντοπίστηκε το Σάββατο (1/6) να οδηγεί με ταχύτητα 198 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100.

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν σήμερα για έλεγχο γύρω στις 11.10 το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου παρά την έξοδο για Αγγλισίδες, το όχημα που οδηγούσε ο 40χρονος με ταχύτητα 198ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ.

Ο 40χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE