Α/ΔΡΟΜΟΣ: Οδηγούσε με θανατηφόρα ταχύτητα 40χρονος μέρα - μεσημέρι

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Οδηγούσε με θανατηφόρα ταχύτητα 40χρονος μέρα - μεσημέρι

Πρόσωπο ηλικίας 40 ετών, εντοπίστηκε το Σάββατο (1/6) να οδηγεί με ταχύτητα 198 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100.

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν σήμερα για έλεγχο γύρω στις 11.10 το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου παρά την έξοδο για Αγγλισίδες, το όχημα που οδηγούσε ο 40χρονος με ταχύτητα 198ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ.

Ο 40χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE