Α/ΔΡΟΜΟΣ: Οδηγούσε με θανατηφόρα ταχύτητα 40χρονος μέρα - μεσημέρι

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Οδηγούσε με θανατηφόρα ταχύτητα 40χρονος μέρα - μεσημέρι

Πρόσωπο ηλικίας 40 ετών, εντοπίστηκε το Σάββατο (1/6) να οδηγεί με ταχύτητα 198 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100.

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν σήμερα για έλεγχο γύρω στις 11.10 το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου παρά την έξοδο για Αγγλισίδες, το όχημα που οδηγούσε ο 40χρονος με ταχύτητα 198ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ.

Ο 40χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.