Α/ΔΡΟΜΟΣ: Οδηγούσε με θανατηφόρα ταχύτητα 40χρονος μέρα - μεσημέρι

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Οδηγούσε με θανατηφόρα ταχύτητα 40χρονος μέρα - μεσημέρι

Πρόσωπο ηλικίας 40 ετών, εντοπίστηκε το Σάββατο (1/6) να οδηγεί με ταχύτητα 198 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100.

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν σήμερα για έλεγχο γύρω στις 11.10 το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου παρά την έξοδο για Αγγλισίδες, το όχημα που οδηγούσε ο 40χρονος με ταχύτητα 198ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ.

Ο 40χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE