Δώρος Παναγίδης: Καλεσμένος σε κυπριακή εκπομπή μετά τον θάνατο του Πάνου – Φανερά συγκλονισμένος – VIDEO

Δώρος Παναγίδης: Καλεσμένος σε κυπριακή εκπομπή μετά τον θάνατο του Πάνου – Φανερά συγκλονισμένος – VIDEO

Επηρεασμένος από τον θάνατο του στενού του φίλου, Πάνου Ζάρλα, εμφανίστηκε σε ζωντανή εκπομπή που προβάλλεται στην Κύπρο.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τρεις λαλούν» του ΣΙΓΜΑ, ήταν το Σάββατο (1/6) ο Δώρος Παναγίδης, μια μέρα μετά τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα με μοτοσικλέτα.

Ο Κύπριος πρώην παίκτης του «Power of Love» ήταν εμφανώς επηρεασμένος και συγκινημένος από όσα συνέβησαν με τις τελευταίες ώρες, ωστόσο δεν μπορούσε να ακυρώσει την εμφάνισή του στην εκπομπή, η οποία σημειώνεται ότι προβάλλεται ζωντανά.

Βεβαίως, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και να μιλήσει για τον θάνατο του Πάνου, μόλις στα 28 του χρόνια.

Δείτε πιο κάτω απόσπασμα από την εμφάνιση του Δώρου στην εκπομπή:

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?v=mva1oPeVsyc

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE