ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός Κινήματος Αλλαγής ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Εκτός Κινήματος Αλλαγής ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Την απόφασή του να μην κατέλθει στις εκλογές με τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγή ανακοίνωσε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος. 


Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ ότι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, τοποθετείται ο Γιώργος Καμίνης. Η Φώφη Γεννηματά πρότεινε στον κ. Βενιζέλο είτε να τοποθετηθεί στην τελευταία και τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, είτε να κατέβει σε όποια περιφέρεια επιθυμεί με σταυρό, προτάσεις που απέρριψε ο κ. Βενιζέλος. 

«Στις επικείμενες εθνικές εκλογές με απόφαση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας τίθεται ο Γιώργος Καμίνης", αναφέρει ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε η κ. Γεννηματά με τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων και υποψήφιο Ευρωβουλευτή.

Η Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο "όμως δεν βρέθηκε κοινός τόπος για την εκλογική στρατηγική του ΚΙΝΑΛ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σε ανακοίνωσή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρει ότι στη συνάντηση που είχε με την κ. Γεννηματά του αναπτύχθηκε η στρατηγική του κόμματος ενόψει εκλογών και του προτάθηκε η τελευταία θέση στο Επικρατείας.

  “Ευχαρίστησα την κυρία Γεννηματά γιατί αντιλαμβάνεται το ρόλο μου ως ευρύτερο, αυτό όμως αντιφάσκει με την πρόταση της για τη συμμετοχή μου στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας. Εξέφρασα τη βεβαιότητα μου ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής της. Δεν της  ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά  την ευχαρίστησα γιατί θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας”, καταλήγει ο κ. Βενιζέλος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top