ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς έχουμε νεκρό- «Έσβησε» στην άσφαλτο 36χρονη

ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς έχουμε νεκρό- «Έσβησε» στην άσφαλτο 36χρονη

Τραγωδία στην άσφαλτο το απόγευμα του Σαββάτου 1/6 στην Πάφο. Γυναίκα οδηγός έχασε τη ζωή της μετά από θανατηφόρο τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ήταν γύρω στις 16:00 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το σαλούν όχημα που οδηγούσε η 36χρονη συγκρούστηκε σφοδρά με διπλοκάμπινο όχημα στο οποίο επέβαινε 26χρονος.

Από τη σύγκρουση οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου και διαπιστώθηκε πως η άτυχη γυναίκα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του νέου θανατηφόρου τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE