ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς έχουμε νεκρό- «Έσβησε» στην άσφαλτο 36χρονη

ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς έχουμε νεκρό- «Έσβησε» στην άσφαλτο 36χρονη

Τραγωδία στην άσφαλτο το απόγευμα του Σαββάτου 1/6 στην Πάφο. Γυναίκα οδηγός έχασε τη ζωή της μετά από θανατηφόρο τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ήταν γύρω στις 16:00 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το σαλούν όχημα που οδηγούσε η 36χρονη συγκρούστηκε σφοδρά με διπλοκάμπινο όχημα στο οποίο επέβαινε 26χρονος.

Από τη σύγκρουση οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου και διαπιστώθηκε πως η άτυχη γυναίκα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του νέου θανατηφόρου τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE