ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΛΑΘΟΣ που παραδέχτηκε ο Γιαννακόπουλος!

Το ΛΑΘΟΣ που παραδέχτηκε ο Γιαννακόπουλος!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βράβευσε τον Αργύρη Πεδουλάκη για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό και μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως ήταν λάθος απόφασή του να τον διώξει από την ομάδα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βράβευσε τον Αργύρη Πεδουλάκη για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό στην ανάπαυλα του δεύτερου ημιτελικού με αντίπαλο το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως ήταν λάθος του να τερματίσει τη συνεργασία με τον Έλληνα τεχνικό.

«Όλοι εκτιμάμε τον Αργύρη, είναι κομμάτι της ιστορίας μας. Μας έχει φέρει πρωταθληματα και Κύπελλα ως προπονητής. Είναι στρατιώτης του συλλόγου, έχει υπάρξει και παίκτης μας. Επειδή τα λάθη είναι ανθρώπινα και πρέπει να τα παραδεχόμαστε, ένα από τα λάθη που έχει κάνει από το 2012 και μετά ήταν όταν στάματησα τη συνεργασία μας μαζί του. Ο κ. Πεδουλάκης έπρεπε να είχε μείνει στην ομάδα.

Έχει αποδείξει ότι είναι με μεγάλη διαφορά ο καλύτερος Έλληνας προπονητής. Το έχει δείξει σε όποια ομάδα έχει πάει, φέρνοντας αποτελέσματα μεγαλύτερα από αυτά που θα περίμενε κανείς με βάση το μπάτζετ», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην Cosmote TV.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top