ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΠΑΦΟΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα της άτυχης Ελληνοκύπριας που έχασε τη ζωή της

 ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΠΑΦΟΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα της άτυχης Ελληνοκύπριας που έχασε τη ζωή της

 Άλλη μια οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα, θρηνώντας τον χαμό αγαπημένου τους προσώπου. Δυστυχώς το Σάββατο 1/6 36χρονη οδηγός «έσβησε» στην άσφαλτο μετά από σφοδρή σύγκρουση του οχήματός τη με διπλοκάμπινο που επέβαινε 27χρονος   

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση, έχασε τη ζωή της η 36χρονη Χρυστάλλα Κουμούσιη, από την Πάφο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4 σήμερα το απόγευμα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα της 36χρονης συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος, στην οδό Πριάμου στην Πάφο.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου η 36χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.  

Ο 27χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Χειρουργικό Τμήμα.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE