ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΠΑΦΟΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα της άτυχης Ελληνοκύπριας που έχασε τη ζωή της

 ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΠΑΦΟΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα της άτυχης Ελληνοκύπριας που έχασε τη ζωή της

 Άλλη μια οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα, θρηνώντας τον χαμό αγαπημένου τους προσώπου. Δυστυχώς το Σάββατο 1/6 36χρονη οδηγός «έσβησε» στην άσφαλτο μετά από σφοδρή σύγκρουση του οχήματός τη με διπλοκάμπινο που επέβαινε 27χρονος   

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση, έχασε τη ζωή της η 36χρονη Χρυστάλλα Κουμούσιη, από την Πάφο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4 σήμερα το απόγευμα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα της 36χρονης συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος, στην οδό Πριάμου στην Πάφο.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου η 36χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.  

Ο 27χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Χειρουργικό Τμήμα.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE