Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς έχουμε νεκρό- «Έσβησε» στην άσφαλτο 36χρονη
Σύμφωνα με την Αστυνομία σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση, έχασε τη ζωή της η 36χρονη Χρυστάλλα Κουμούσιη, από την Πάφο.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 4 σήμερα το απόγευμα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα της 36χρονης συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος, στην οδό Πριάμου στην Πάφο.
Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου η 36χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.
Ο 27χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Χειρουργικό Τμήμα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




