ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΠΑΦΟΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα της άτυχης Ελληνοκύπριας που έχασε τη ζωή της

 ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΠΑΦΟΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα της άτυχης Ελληνοκύπριας που έχασε τη ζωή της

 Άλλη μια οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα, θρηνώντας τον χαμό αγαπημένου τους προσώπου. Δυστυχώς το Σάββατο 1/6 36χρονη οδηγός «έσβησε» στην άσφαλτο μετά από σφοδρή σύγκρουση του οχήματός τη με διπλοκάμπινο που επέβαινε 27χρονος   

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση, έχασε τη ζωή της η 36χρονη Χρυστάλλα Κουμούσιη, από την Πάφο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4 σήμερα το απόγευμα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα της 36χρονης συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος, στην οδό Πριάμου στην Πάφο.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου η 36χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.  

Ο 27χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Χειρουργικό Τμήμα.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE