ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν εντοπίστηκαν οι συγγενείς του 19χρονου που «έσβησε» στην άσφαλτο- Εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν εντοπίστηκαν οι συγγενείς του 19χρονου που «έσβησε» στην άσφαλτο- Εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε 19χρονος Λετονός, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα  σε νέο τροχαίο, στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.  Μέχρι στιγμής η Αστυνομία, παρά τις προσπάθειές της,  δεν κατόρθωσε να εντοπίσει συγγενείς του νεαρού είτε στην Κύπρο, είτε στη Λετονία.


Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στη μια τα ξημερώματα της Κυριακής 2/6, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο άτυχος νέος έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας που οδηγούσε στην οδό Γιαννιτσά.
 
Όπως ανέφερε στη σκηνή ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, ο μοτοσικλετιστής εκτινάχθηκε από την μοτοσικλέτα και κτύπησε σε παρακείμενο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
 
Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, το θύμα φέρεται να έφερε προστατευτικό κράνος, συμπλήρωσε.
 
Ερωτηθείς σχετικά, είπε πως θα εξεταστεί κατά πόσο αιτία του δυστυχήματος ήταν η αυξημένη ταχύτητα.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE