ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξημέρωσε «Μαύρη Κυριακή»- Νεκρός στην άσφαλτο 19χρονος μοτσικλετιστής

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξημέρωσε «Μαύρη Κυριακή»- Νεκρός στην άσφαλτο 19χρονος μοτσικλετιστής

Με αίμα βάφτηκε για δεύτερη διαδοχική μέρα η άσφαλτος. Μετά το θανατηφόρο τροχαίο στην Πάφο το Σάββατο 1/6 όπου έχασε τη ζωή της η 36χρονη  Χρυστάλλα Κουμούσιη σε νέο δυστύχημα στη Λεμεσό  «έσβησε» 19χρονος μοτοσικλετιστής.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 00:45 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 19χρονος στην περιοχή Ποταμού Γερμασόγειας έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί και στη συνέχεια να προσκρούσει σε μεταλλικά πασαλλάκια.

Από το τροχαίο ο 19χρονος (με καταγωγή από τη Λετονία) τραυματίστηκε θανάσιμα παρά το γεγονός ότι έφερε προστατευτικό κράνος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Ολοκληρώθηκε η τελετή διαβεβαίωσης των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου που άρχισε στις 9:00 το πρωί, μετά τις αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής. Θα ακολουθήσουν οι τελετές παράδοσης/παραλαβής των Υπουργείων.

BEST OF TOTHEMAONLINE