ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες στον 27χρονο οδηγό του δεύτερου οχήματος- «Έσβησε» η Χρυστάλλα Κουμούσιη

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες στον 27χρονο οδηγό του δεύτερου οχήματος- «Έσβησε» η Χρυστάλλα Κουμούσιη

Εξέλιξη προέκυψε αναφορικά με το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 1/6 στην Πάφο.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία σχετικά με  θανατηφόρα οδική σύγκρουση, που έχασε τη ζωή της η 36χρονη Χρυστάλλα Κουμούσιη, από την Πάφο, συνελήφθη  με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ο 27χρονος οδηγός του δεύτερου εμπλεκόμενου οχήματος.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 16:00 το απόγευμα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα της 36χρονης συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος, στην οδό Πριάμου στην Πάφο. 

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου η 36χρονη υπέκυψε στα τραύματά της. 

Ο 27χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Χειρουργικό Τμήμα. 

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.
               

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE