ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες στον 27χρονο οδηγό του δεύτερου οχήματος- «Έσβησε» η Χρυστάλλα Κουμούσιη

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες στον 27χρονο οδηγό του δεύτερου οχήματος- «Έσβησε» η Χρυστάλλα Κουμούσιη

Εξέλιξη προέκυψε αναφορικά με το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 1/6 στην Πάφο.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία σχετικά με  θανατηφόρα οδική σύγκρουση, που έχασε τη ζωή της η 36χρονη Χρυστάλλα Κουμούσιη, από την Πάφο, συνελήφθη  με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ο 27χρονος οδηγός του δεύτερου εμπλεκόμενου οχήματος.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 16:00 το απόγευμα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα της 36χρονης συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος, στην οδό Πριάμου στην Πάφο. 

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου η 36χρονη υπέκυψε στα τραύματά της. 

Ο 27χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Χειρουργικό Τμήμα. 

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.
               

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: 52 χρόνια από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου – Η μέρα που άλλαξε για πάντα την ιστορία της Κύπρου

VIDEO: 52 χρόνια από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου – Η μέρα που άλλαξε για πάντα την ιστορία της Κύπρου

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που άνοιξε τον δρόμο για την τουρκική εισβολή πέντε ημέρες αργότερα και τις τραγικές συνέπειες που εξακολουθεί να βιώνει το νησί μέχρι σήμερα.