ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν οδηγούσε, «πετούσε» 27χρονος οδηγός στον αυτοκινητόδρομο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν οδηγούσε, «πετούσε» 27χρονος οδηγός στον αυτοκινητόδρομο

Πρόσωπο ηλικίας 27 ετών, εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής 2/6 να οδηγεί με ταχύτητα 176 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100. 

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Αστυνομίας, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο τον 27χρονο γύρω στις 03:00 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την έξοδο για Τσέρι, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο του με ταχύτητα 176ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ. 

Ο 27χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE