ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν οδηγούσε, «πετούσε» 27χρονος οδηγός στον αυτοκινητόδρομο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν οδηγούσε, «πετούσε» 27χρονος οδηγός στον αυτοκινητόδρομο

Πρόσωπο ηλικίας 27 ετών, εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής 2/6 να οδηγεί με ταχύτητα 176 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100. 

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Αστυνομίας, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο τον 27χρονο γύρω στις 03:00 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την έξοδο για Τσέρι, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο του με ταχύτητα 176ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ. 

Ο 27χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωσή της.

BEST OF TOTHEMAONLINE