ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν οδηγούσε, «πετούσε» 27χρονος οδηγός στον αυτοκινητόδρομο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν οδηγούσε, «πετούσε» 27χρονος οδηγός στον αυτοκινητόδρομο

Πρόσωπο ηλικίας 27 ετών, εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής 2/6 να οδηγεί με ταχύτητα 176 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100. 

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Αστυνομίας, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο τον 27χρονο γύρω στις 03:00 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την έξοδο για Τσέρι, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο του με ταχύτητα 176ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ. 

Ο 27χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE