Στο περίμενε ο Ερμής για δυο

Στο περίμενε ο Ερμής για δυο

Μόνο ο Ρεζεκ είναι εκτός για την ομάδα του Ερμή για τον αγώνα με την Ανόρθωση το Σάββατο. Οι φτεροπόδαροι ξέρουν καλά πως ο αγώνας είναι ίσως ο σημαντικότερος μέχρι και τον επόμενο.

 Ο Μίτσελ Φαν ντε Χααγκ ξέρει καλά πως αν έρθει η νίκη καταρχήν θα προσπεράσει την ομάδα της Ανόρθωσης αλλά και από την άλλη θα αποκτήσει μια μεγάλη δυναμική η ποια μπορεί να τον σπρώξει και στην συνέχεια για την εξασφάλιση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου που είναι ο μεγάλος στόχος.

Όσον αφορά τον Μπογακτίνοφ είναι και αυτός αμφίβολος και ο Ολλανδός τεχνικός θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Σκοπιανό τερματοφύλακα για να δει εάν θα τον υπολογίζει η όχι.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE