ΚΥΠΡΟΣ

Ένας χρόνος Κώστας Καιάφας

Ένας χρόνος Κώστας Καιάφας

Σαν σήμερα πριν από έναν ακριβώς χρόνο η Ομόνοια έπαιρνε την απόφαση να δώσει τα ηνία της ομάδας στον Κώστα Καϊάφα. Μια απόφαση που ήταν αναγκαία από την διοίκηση των πράσινων και τώρα φαίνεται πως ήταν απόλυτα σωστή.

Ο Καϊάφας είναι γεγονός πως αρχικά στηρίχθηκε στην προηγουμένη του παρουσία στην ομάδα της Ομονοίας . Αυτό όμως που έγινε κατανοητό είναι πως ο Κώστας Καϊάφας είναι ένας προπονητής ο οποίος και μεθοδικός είναι αλλά και πάνω από όλα δουλευτής είναι και τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας δεν αργήσαν να φανούν.

Το καλοκαίρι και αφού είχε την ευθύνη της ομάδας κατάφερε να φέρει την Ομόνοια με τα πολλά οικονομικά προβλήματα σε μια ζηλευτή θέση και αυτό μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει και από τα αποτελέσματα αλλά και γενικότερα από το έργο του.

Ασφαλώς και αν η Ομόνοια καταφέρει να πάρει και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο αυτό θα σημαίνει και την απόλυτη καταξίωση και ίσως την απόλυτη επιτυχία για την φετινή χρονιά. Ο Κώστας Καϊάφας ξέρει καλύτερα από τον καθένα και τα θετικά αλλά και τα μειονεκτήματα της Ομόνοιας και ίσως να είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που ξέρει καλά πως θα καταφέρει να ξαναφέρει την ομάδα του στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top