Η εν ψυχρώ δολοφονία του εθνοφρουρού που μπήκε στη Νεκρά Ζωνή φωνάζοντας «καρντάς»

Η εν ψυχρώ δολοφονία του εθνοφρουρού που μπήκε στη Νεκρά Ζωνή φωνάζοντας «καρντάς»

Στο φυλάκιο του υπήρχε μία αφίσα με έξι εθνοφρουρούς που είχαν χάσει τη ζωή τους τα προηγούμενα χρόνια. Δεν έδωσε σημασία. Τον τελευταίο καιρό που έβγαζε σκοπιά σε φυλάκιο της πράσινης γραμμής, είχε αναπτύξει φιλίες με τον σκοπό της κατεχόμενης ζώνης.

Όταν αποφάσισαν να ανταλλάξουν στρατιωτικά τζόκεϋ, η παγίδα θανάτου είχε ήδη στηθεί.

Ο Στέλιος Παναγή Καλλή, από το κατεχόμενο Νέο Χωριό Κυθρέας, ζούσε στον οικισμό Γερίου μετά την εισβολή.

Υπηρετούσε ήδη έντεκα μήνες και τους τελευταίους εφτάμιση στο συγκεκριμένο φυλάκιο, στην κοίτη του ποταμού Πεδιαίου, ανατολικά των Κεντρικών Φυλακών.

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η διευρυμένη διάσκεψη: Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν - Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Στο επίκεντρο η διευρυμένη διάσκεψη: Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν - Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Σε κλίμα συγκρατημένης στάσης και με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα διπλωματικά βήματα ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE