Η εν ψυχρώ δολοφονία του εθνοφρουρού που μπήκε στη Νεκρά Ζωνή φωνάζοντας «καρντάς»

Η εν ψυχρώ δολοφονία του εθνοφρουρού που μπήκε στη Νεκρά Ζωνή φωνάζοντας «καρντάς»

Στο φυλάκιο του υπήρχε μία αφίσα με έξι εθνοφρουρούς που είχαν χάσει τη ζωή τους τα προηγούμενα χρόνια. Δεν έδωσε σημασία. Τον τελευταίο καιρό που έβγαζε σκοπιά σε φυλάκιο της πράσινης γραμμής, είχε αναπτύξει φιλίες με τον σκοπό της κατεχόμενης ζώνης.

Όταν αποφάσισαν να ανταλλάξουν στρατιωτικά τζόκεϋ, η παγίδα θανάτου είχε ήδη στηθεί.

Ο Στέλιος Παναγή Καλλή, από το κατεχόμενο Νέο Χωριό Κυθρέας, ζούσε στον οικισμό Γερίου μετά την εισβολή.

Υπηρετούσε ήδη έντεκα μήνες και τους τελευταίους εφτάμιση στο συγκεκριμένο φυλάκιο, στην κοίτη του ποταμού Πεδιαίου, ανατολικά των Κεντρικών Φυλακών.

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Αναβαθμίζοντας τις διμερείς σχέσεις σε Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία, οι σχέσεις Κύπρου-Ινδίας μπορούν να περάσουν από τη συνεργασία στη συνδημιουργία, για κοινή ευημερία, ανέφερε ο Πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, σε δηλώσεις του, στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, Hyderabad House, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

BEST OF TOTHEMAONLINE