ΚΥΠΡΟΣ: «Έσβησε» 42χρονος στα κατεχόμενα μετά από δυστύχημα- Στους 12 οι νεκροί

ΚΥΠΡΟΣ: «Έσβησε» 42χρονος στα κατεχόμενα μετά από δυστύχημα- Στους 12 οι νεκροί

Άλλος ένας θάνατος από τροχαίο δυστύχημα στην κατεχόμενη Κύπρο που όπως και στις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας θρηνεί αρκετούς νεκρούς στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με δημοσίευματα στον τ/κ Τύπου ο άτυχος Ibrahim Tekedogan «έσβησε» στο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά από σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη στις 5 Μαΐου.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ το όχημα που οδηγούσε ο 42χρονος, με συνεπιβάτη την 8χρονη κόρη στην περιοχή "Μια Μηλιά" παρεξέκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και οι δύο να τραυματιστούν πολύ σοβαρά.

Δυστυχώς ο άτυχος μετά από μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, άφησε την τελευταία του πνοή ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε θανατηφόρα τροχαία στην κατεχόμενο Κύπρο στου 12 μέσα στο 2019.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.