ΚΥΠΡΟΣ: «Έσβησε» 42χρονος στα κατεχόμενα μετά από δυστύχημα- Στους 12 οι νεκροί

ΚΥΠΡΟΣ: «Έσβησε» 42χρονος στα κατεχόμενα μετά από δυστύχημα- Στους 12 οι νεκροί

Άλλος ένας θάνατος από τροχαίο δυστύχημα στην κατεχόμενη Κύπρο που όπως και στις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας θρηνεί αρκετούς νεκρούς στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με δημοσίευματα στον τ/κ Τύπου ο άτυχος Ibrahim Tekedogan «έσβησε» στο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά από σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη στις 5 Μαΐου.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ το όχημα που οδηγούσε ο 42χρονος, με συνεπιβάτη την 8χρονη κόρη στην περιοχή "Μια Μηλιά" παρεξέκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και οι δύο να τραυματιστούν πολύ σοβαρά.

Δυστυχώς ο άτυχος μετά από μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, άφησε την τελευταία του πνοή ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε θανατηφόρα τροχαία στην κατεχόμενο Κύπρο στου 12 μέσα στο 2019.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE