ΚΥΠΡΟΣ: «Έσβησε» 42χρονος στα κατεχόμενα μετά από δυστύχημα- Στους 12 οι νεκροί

ΚΥΠΡΟΣ: «Έσβησε» 42χρονος στα κατεχόμενα μετά από δυστύχημα- Στους 12 οι νεκροί

Άλλος ένας θάνατος από τροχαίο δυστύχημα στην κατεχόμενη Κύπρο που όπως και στις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας θρηνεί αρκετούς νεκρούς στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με δημοσίευματα στον τ/κ Τύπου ο άτυχος Ibrahim Tekedogan «έσβησε» στο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά από σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη στις 5 Μαΐου.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ το όχημα που οδηγούσε ο 42χρονος, με συνεπιβάτη την 8χρονη κόρη στην περιοχή "Μια Μηλιά" παρεξέκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και οι δύο να τραυματιστούν πολύ σοβαρά.

Δυστυχώς ο άτυχος μετά από μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, άφησε την τελευταία του πνοή ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε θανατηφόρα τροχαία στην κατεχόμενο Κύπρο στου 12 μέσα στο 2019.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE