ΚΥΠΡΟΣ: «Έσβησε» 42χρονος στα κατεχόμενα μετά από δυστύχημα- Στους 12 οι νεκροί

ΚΥΠΡΟΣ: «Έσβησε» 42χρονος στα κατεχόμενα μετά από δυστύχημα- Στους 12 οι νεκροί

Άλλος ένας θάνατος από τροχαίο δυστύχημα στην κατεχόμενη Κύπρο που όπως και στις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας θρηνεί αρκετούς νεκρούς στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με δημοσίευματα στον τ/κ Τύπου ο άτυχος Ibrahim Tekedogan «έσβησε» στο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά από σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη στις 5 Μαΐου.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ το όχημα που οδηγούσε ο 42χρονος, με συνεπιβάτη την 8χρονη κόρη στην περιοχή "Μια Μηλιά" παρεξέκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και οι δύο να τραυματιστούν πολύ σοβαρά.

Δυστυχώς ο άτυχος μετά από μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, άφησε την τελευταία του πνοή ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε θανατηφόρα τροχαία στην κατεχόμενο Κύπρο στου 12 μέσα στο 2019.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, η νέα μεγάλη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ανατρέπει τη βεβαιότητα και επιβεβαιώνει ότι η αναμέτρηση για την πρώτη θέση θα κριθεί στο νήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE