ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αντίδραση Παντελή στο άκουσμα της είδησης για τον χαμό του Ξενίδη – «Δεν ξέρω πως…»

Η αντίδραση Παντελή στο άκουσμα της είδησης για τον χαμό του Ξενίδη – «Δεν ξέρω πως…»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις παραχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή.

Μίλησε στο «Active» για τον αδικοχαμένο πρώην παίκτη της Ανόρθωσης, Γιώργο Ξενίδη.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

«Ο Γιώργος ήταν ένα παιδί που ζούσε παθιασμένα τα πάντα. Ήθελε να είναι το κέντρο της παρέας, ήταν διασκεδαστικός και έζησε τη ζωή του αρκετά έντονα» είπε αρχικά ο Ανδρέας Παντελή.

Σε ερώτηση που του έγινε για το τι θυμάται από την παρουσία του στην Ανόρθωση είπε «Τότε ήταν που είχαμε πάρει κι άλλους Ελλαδίτες ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Είχε μια καλή πορεία τα προηγούμενα χρόνια και είχε αρχίσει να πηγαίνει προς τα κάτω. Συζητήσαμε και αμέσως δέχθηκε, δεν είχαμε διαφορές στο οικονομικό γιατί ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Όταν του είπαμε ότι θέλαμε να φτιάξουμε μια ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο δέχθηκε».

Για το τι άνθρωπος ήταν στην καθημερινότητα του σχολίασε «Ήταν απλός και ανήσυχος άνθρωπος και όπως σας είχα πει παθιασμένος. Πάντα είχε έντονη άποψη και ήταν βιαστικός, όμως είχε μια καλή καρδιά. Θυμάμαι ότι σε δύσκολες περιπτώσεις είχε ένα δικό του τρόπο να εξομαλύνει την κατάσταση. Ήταν χαρακτηριστικό του χαρακτήρα του».

Εάν θυμάται κάποιο ιδιαίτερο περιστατικό «Δεν μπορώ να πω κάποιο ιδιαίτερο, μπορώ να πω ότι έζησε έντονα την πρώτη χρονιά που ήταν στην Κύπρο. Είχε δικά του προβλήματα που τον κράτησαν κάπως πίσω. Πάντα έλεγε καλά λόγια για την Κύπρο γιατί πέρασε πολύ καλά και έμεινε συνδεδεμένος με την Ανόρθωση».

Σχολίασε και το τατουάζ για την Ανόρθωση και πάντα έδειχνε την αγάπη του για την Ανόρθωση; «Θυμάμαι πως έλεγε ότι “Eίμαστε Έλληνες εμείς και δεν χάνουμε”. Ήταν η ατάκα του».

«Σοκαριστήκαμε όλοι διότι ήταν ένα νεαρό παιδί. Τίποτα δεν έδειχνε ότι θα είχε αυτό το απρόσμενο τέλος. Κατά διαστήματα όταν συζητούσαμε ήταν πάντα ένας άνθρωπος “έξω καρδιά”. Δεν ξέρω πώς ο Θεός αποφάσισε να τον πάρει μαζί του».

Για το τι άλλο θυμάται από τον Γιώργο Ξενίδη, εάν ήταν εύκολος σαν άνθρωπος και ότι οι πλείστοι τον θυμόμαστε σαν ένα ποδοσφαιριστή που έδινε πάντα τον καλύτερο του εαυτό στο γήπεδο, ο Ανδρέας Παντελή υπογράμμισε «Του άρεσε να παίζει ποδόσφαιρο. Δεν ήταν τόσο μεγάλος λάτρης της προπόνησης, αλλά αγαπούσε παθιασμένα το ποδόσφαιρο. Τον πρώτο χρόνο ήταν πολύ καλός, ο δεύτερος δεν πήγε τόσο καλά, αλλά δεν δημιουργούσε προβλήματα. Mόνο θετικά έχω να θυμάμαι. Πάντα έβαζε νερό στο κρασί του. Το μόνο που απομένει είναι να τον θυμόμαστε, έχουμε συνεργαστεί μαζί, έχουμε θετικές μνήμες και πρέπει να τον θυμόμαστε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top