Εργασιακό εκφοβισμό καταλογίζει στον Γεν. Διευθυντή του ΟΚΥπΥ στενή συνεργάτης του – Επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Εργασιακό εκφοβισμό καταλογίζει στον Γεν. Διευθυντή του ΟΚΥπΥ στενή συνεργάτης του – Επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σοβαρές διοικητικές αδυναμίες και εργασιακό εκφοβισμό καταλογίζει στον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας Νικόλαο Πολύζο, υψηλόβαθμο στέλεχος του εν λόγω Οργανισμού.

Σε επιστολή που αποκάλυψε ο Alpha και φέρεται να έχει σταλθεί από το εν λόγω ανώτερο στέλεχος του ΟΚΥπΥ στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στον υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου και τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, καταγράφονται σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του κ. Πολύζου.

Η συντάκτης της επιστολής καταλογίζει στον τελευταίο πρακτικές που στόχο έχουν να τη μειώσουν ως επαγγελματία, ενώ σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς που καταγράφονται, ο κ. Πολύζος την φορτώνει με απίστευτο όγκο εργασίας που για να διεκπεραιωθεί χρειάζεται πάροδος μηνών κι όχι λίγων ωρών όπως της ζητεί…

Με βάση το ύφος της επιστολής και τα όσα καταλογίζονται στον κ. Πολύζο, ο τελευταίος φέρεται να επιχειρεί τον εργασιακό εκφοβισμό της, με στόχο να την υποχρεώσει να αποχωρήσει από τον Οργανισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.