Προσωπικό ενδιαφέρον Αναστασιάδη για την ανέγερση του γηπέδου της Λεμεσού

Προσωπικό ενδιαφέρον Αναστασιάδη για την ανέγερση του γηπέδου της Λεμεσού

Με τις πρακτικές λύσεις που δίνει ο ΚΟΑ στα προβλήματα που προέκυψαν στην ανέγερση του γηπέδου της Λεμεσού και μετά το προσωπικό ενδιαφέρον του Προέδρου της Δημοκρατίας το έργο προχωράει κανονικά, διαβεβαίωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

 
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για το γήπεδο της Λεμεσού, με τη συμμετοχή της ηγεσίας του ΚΟΑ, του Γενικού Ελεγκτή και της Γενικής Λογίστριας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE