Προσωπικό ενδιαφέρον Αναστασιάδη για την ανέγερση του γηπέδου της Λεμεσού

Προσωπικό ενδιαφέρον Αναστασιάδη για την ανέγερση του γηπέδου της Λεμεσού

Με τις πρακτικές λύσεις που δίνει ο ΚΟΑ στα προβλήματα που προέκυψαν στην ανέγερση του γηπέδου της Λεμεσού και μετά το προσωπικό ενδιαφέρον του Προέδρου της Δημοκρατίας το έργο προχωράει κανονικά, διαβεβαίωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

 
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για το γήπεδο της Λεμεσού, με τη συμμετοχή της ηγεσίας του ΚΟΑ, του Γενικού Ελεγκτή και της Γενικής Λογίστριας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE