Προσωπικό ενδιαφέρον Αναστασιάδη για την ανέγερση του γηπέδου της Λεμεσού

Προσωπικό ενδιαφέρον Αναστασιάδη για την ανέγερση του γηπέδου της Λεμεσού

Με τις πρακτικές λύσεις που δίνει ο ΚΟΑ στα προβλήματα που προέκυψαν στην ανέγερση του γηπέδου της Λεμεσού και μετά το προσωπικό ενδιαφέρον του Προέδρου της Δημοκρατίας το έργο προχωράει κανονικά, διαβεβαίωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

 
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για το γήπεδο της Λεμεσού, με τη συμμετοχή της ηγεσίας του ΚΟΑ, του Γενικού Ελεγκτή και της Γενικής Λογίστριας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE