ΕΚΤΑΚΤΟ - ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Σπεύδουν στο σημείο ιατροδικαστές

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Σπεύδουν στο σημείο ιατροδικαστές

Η τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη φαίνεται να έχει εντοπιστεί και στο σημείο σπεύδουν και ιατροδικαστές. 

Όπως πληροφορούμαστε, στον δρόμο για την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερο βρίσκονται αυτή την ώρα (11:40) οι ιατροδικαστές Αγγελική Παππέτα, Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους οι οποίοι κλήθηκαν να παρευρεθούν στο σημείο. 

Μεταξύ άλλων στην λίμνη οδηγούνται Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Νεόφυτος Σιάηλος καθώς και ανακριτική ομάδα. 

Υπενθυμίζουμε ότι την είδηση για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας έκανε γνωστή ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας ,ο οποίος έφυγε εσπευσμένα από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με θέμα συζήτησης τις πυρκαγιές, για το Μιτσερό και την Κόκκινη Λίμνη. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE