ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Εντοπίστηκε η τρίτη βαλίτσα

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Εντοπίστηκε η τρίτη βαλίτσα

Σημαντικές εξελίξεις φαίνεται να σημειώθηκαν το πρωί της Τρίτης (4/6) στην Κόκκινη Λίμνη αφού φαίνεται να έχει εντοπιστεί και η τρίτη βαλίτσα η οποία αυτή την στιγμή (11:28) γίνεται προσπάθεια για ανάσυρσή της από το νερό. 

Την εν λόγω εξέλιξη έκανε γνωστή ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας ,ο οποίος έφυγε εσπευσμένα από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με θέμα συζήτησης τις πυρκαγιές, για το Μιτσερό και την Κόκκινη Λίμνη. 

Υπενθυμίζουμε ότι τις τελευταίες μέρες οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη συνεχίζονταν με εντατικούς ρυθμούς, μετά από ομολογία του 35χρονου ίλαρχου, ότι εντός της υπάρχει και τρίτη βαλίτσα με άλλο ένα θύμα του το οποίο πιστεύετε ότι πρόκειται για την 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ. 

Σημειώνουμε επίσης ότι, η εν λόγω κοπέλα απουσιάζει από την οικία της από τις 13 Δεκεμβρίου 2017 και είχε προστεθεί στην λίστα με τα ελλείποντα πρόσωπα της Αστυνομίας Κύπρου. 

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία οικείο πρόσωπο της Μαρικάρ, η δεύτερη αποχώρησε από το σπίτι γιατί επρόκειτο να συναντήσει άγνωστο για την ίδια πρόσωπο το οποίο της υποσχέθηκε να την οδηγήσει στον αδελφό του συντρόφου της ο οποίος είχε αποβιώσει την 1η Δεκεμβρίου 2017. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top