Ζήνα Κάνθερ ντε Τυράς: Η «Σταχτοπούτα» της Κύπρου που από χορεύτρια σε κακόφημα μπαρ έγινε πριγκίπισσα

Ζήνα Κάνθερ ντε Τυράς: Η «Σταχτοπούτα» της Κύπρου που από χορεύτρια σε κακόφημα μπαρ έγινε πριγκίπισσα

Η Ζήνα Κάνθερ ντε Τυράς έζησε μία πολυτάραχη ζωή σαν παραμύθι.

Γεννήθηκε στην Τάλα της Πάφου και μέχρι το 1930 το όνομά της ήταν Θεογνωσία. Ήταν η μικρότερη από τα 10 αδέλφια της.

Τα παιδικά της χρόνια στιγματίστηκαν αρνητικά εξαιτίας της περιπέτειας του πατέρα της που είχε φυλακιστεί για μια ληστεία.

Μετά την αποφυλάκισή του η ζωή της οικογένειας άλλαξε προς το χειρότερο, καθώς ο ίδιος επέμενε ότι δεν έκανε ποτέ τη ληστεία και η φυλάκισή του ήταν άδικη.

Μετά τη φυλακή έγινε μέθυσος και βίαιος. Κακοποιούσε την ίδια, τα αδέλφια και τη μητέρα τους.

Τέλος τους εγκατέλειψε...

Διαβάστε την συνέχεια στον Κυπριακό Χρονογράφο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE