ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκινεί η μητέρα του Μike Θαλασσίτη- «Ήταν ένας υπέροχος γιος και αδελφός» - Εντοπίστηκαν σημειώματα δίπλα από το πτώμα του

Συγκινεί η μητέρα του Μike Θαλασσίτη- «Ήταν ένας υπέροχος γιος και αδελφός» - Εντοπίστηκαν σημειώματα δίπλα από το πτώμα του

 Ενώπιον θανατικού ανακριτή βρέθηκε την Τετάρτη 5/6 η οικογένεια του Κύπριου ποδοσφαιριστή και πρωταγωνιστή σε ριάλιτι εκπομπές Μike Θαλασσίτη. Ο 26χρονος βρέθηκε νεκρός σε δασώδη περιοχή στις 16 Μαρτίου.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με τα δημοσίευμα η διαδικασία διήρκησε μόλις 30 λεπτά, καθώς δεν υπήρχαν πολλά να ειπωθούν, ενώ και η οικογένεια συντετριμμένη από την απώλεια του  Θαλσσίτη, δεν ήθελε να δοθεί περισσότερη έκταση γύρω από το θάνατό του.

Όπως ακούστηκε στο Δικαστήριο τον 26χρονο εντόπισε νεκρό, γυναίκα η οποία περπατούσε στην περιοχή ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα ημερολόγιο, στο οποίο ο νεαρός κατέγραφε κάποιες θετικές του σκέψεις, ενώ περιελάμβανε γράμματα για την οικογένεια του.

«Ήταν έκδηλη η πρόθεση του μέσα από τα γραφόμενα του να βάλει τέλος στη ζωή του» ανέφερε ο θανατικός ανακριτής  ενώ την ίδιο περίοδο ο 26χρονος σκόπευε να ανοίξει ένα εστιατόριο στην περιοχή του Essex με συνεταίρο έναν πρώην συμπαίκτη του.

Στις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στη σορό του Θαλασσίτη εντοπίστηκε χρήση αντικαταθλιπτικών φαρμάκων (Fluoxetine), σε δοσολογία για θεραπευτικούς σκοπούς καθώς και παρακεταμόλη,  ethanol  (από την χρήση αλκοόλ) και ναρκωτικές ουσίες.

Από τα όσα ακούστηκαν ο θανατικός ανακριτής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 26χρονος είχε πλήρη επίγνωση της πράξης που ακολούθησε και επέφερε τον θάνατό του.

Η χαροκαμένη μητέρα του Θαλασσίτη, που βρέθηκε στο Δικαστήριο περιέγραψε τον Mike ως ένα υπέροχο γιο και αδελφό ενώ ο πρώην μανατζέρ του διάβασε μια επιστολή που έγραψε η οικογένεια και αναφέρει τα εξής:

«Θέλουμε με αυτή την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές με τα μηνύματα τους. Η σημερινή μέρα είναι ο επίλογος της τραγικής είδησης του χαμού του αγαπημένου μας γιου και αδελφού. Θέλουμε να ζητήσουμε την κατανόηση όλων για να σεβαστούν την προσωπική μας ζωή και να σεβαστούν αυτό που μας συνέβη. Ο Μike ήταν ένας υπέροχος γιος και αδελφός και θα μας λείψει πολύ».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top