Προσπάθησε να κακοποιήσει 24χρονη στο νοσοκομείο – Του έκοψε τη γλώσσα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προσπάθησε να κακοποιήσει 24χρονη στο νοσοκομείο – Του έκοψε τη γλώσσα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απόπειρα βιασμού κατέληξε σε ακρωτηριασμό του δράστη, όταν το θύμα ξύπνησε.

Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα σε νοσοκομείο στη Νότιο Αφρική, όταν μια 24χρονη γιατρός κοιμόταν στον κοιτώνα του προσωπικού και ξύπνησε με τον 32χρονο δράστη πάνω της.

Ο 32χρονος την φιλούσε στο στόμα και είχε τη γλώσσα του μέσα σε αυτό. Τότε η 24χρονη πανικοβλημένη, του δάγκωσε τη γλώσσα και έκοψε ένα κομμάτι από αυτή.

Ο δράστης, που προσποιήθηκε πως ήταν ασθενής για να μπει στο νοσοκομείο, έφυγε από το σημείο τρέχοντας.

Άμεσα τα πλησιέστερα νοσοκομεία ειδοποιήθηκαν εάν μεταβεί κοντά τους ασθενής με κομμένη γλώσσα να ειδοποιήσουν την τοπική Αστυνομία.

Στη συνέχεια ο 32χρονος εμφανίστηκε σε νοσοκομείο, όπου μπήκε άμεσα στο χειρουργείο.

Όταν έφυγε από το «νυστέρι», συνελήφθη και βρίσκεται σε νοσηλεία, φρουρούμενος από αστυνομικούς.

Όταν λάβει εξιτήριο αναμένεται να μεταβεί στο δικαστήριο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE