Καταδικάστηκε σε φυλάκιση και το έβαλε στα πόδια – Έφυγε τρέχοντας από το δικαστήριο – VIDEO

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση και το έβαλε στα πόδια – Έφυγε τρέχοντας από το δικαστήριο – VIDEO

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Όκλαντ της Καλιφόρνια όταν καταδικασθέντας σε ποινή φυλάκισης το έβαλε στα πόδια.

Ο λόγος για 33χρονο άνδρα ό οποίος μόλις άκουσε την ποινή του το έβαλε στα πόδια και τώρα είναι αντιμέτωπος με επιπρόσθετη ποινή.

Το εν λόγω περιστατικό έβαλε χώρα τις 04/06 γύρω στις 09:30 το πρωί, καθώς ο 33χρονος βρισκόταν στο δικαστήριο για απάτη λιανικής, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 90 ημερών.

Μέχρι εκείνη την ώρα οι αστυνομικοί δεν είχαν φτάσει στο σημείο, ενώ στη συνέχεια ένας αστυνομικός μπήκε στην αίθουσα.

Όταν ο 33χρονος είδε την αστυνομικό, βγήκε από την αίθουσα και ξεκίνησε να τρέχει.

Τότε τον κυνήγησε σε μια δασώδη περιοχή όπου και συνελήφθη, χωρίς κανένα τραυματισμό.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE