Καταδικάστηκε σε φυλάκιση και το έβαλε στα πόδια – Έφυγε τρέχοντας από το δικαστήριο – VIDEO

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση και το έβαλε στα πόδια – Έφυγε τρέχοντας από το δικαστήριο – VIDEO

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Όκλαντ της Καλιφόρνια όταν καταδικασθέντας σε ποινή φυλάκισης το έβαλε στα πόδια.

Ο λόγος για 33χρονο άνδρα ό οποίος μόλις άκουσε την ποινή του το έβαλε στα πόδια και τώρα είναι αντιμέτωπος με επιπρόσθετη ποινή.

Το εν λόγω περιστατικό έβαλε χώρα τις 04/06 γύρω στις 09:30 το πρωί, καθώς ο 33χρονος βρισκόταν στο δικαστήριο για απάτη λιανικής, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 90 ημερών.

Μέχρι εκείνη την ώρα οι αστυνομικοί δεν είχαν φτάσει στο σημείο, ενώ στη συνέχεια ένας αστυνομικός μπήκε στην αίθουσα.

Όταν ο 33χρονος είδε την αστυνομικό, βγήκε από την αίθουσα και ξεκίνησε να τρέχει.

Τότε τον κυνήγησε σε μια δασώδη περιοχή όπου και συνελήφθη, χωρίς κανένα τραυματισμό.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE