Καταδικάστηκε σε φυλάκιση και το έβαλε στα πόδια – Έφυγε τρέχοντας από το δικαστήριο – VIDEO

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση και το έβαλε στα πόδια – Έφυγε τρέχοντας από το δικαστήριο – VIDEO

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Όκλαντ της Καλιφόρνια όταν καταδικασθέντας σε ποινή φυλάκισης το έβαλε στα πόδια.

Ο λόγος για 33χρονο άνδρα ό οποίος μόλις άκουσε την ποινή του το έβαλε στα πόδια και τώρα είναι αντιμέτωπος με επιπρόσθετη ποινή.

Το εν λόγω περιστατικό έβαλε χώρα τις 04/06 γύρω στις 09:30 το πρωί, καθώς ο 33χρονος βρισκόταν στο δικαστήριο για απάτη λιανικής, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 90 ημερών.

Μέχρι εκείνη την ώρα οι αστυνομικοί δεν είχαν φτάσει στο σημείο, ενώ στη συνέχεια ένας αστυνομικός μπήκε στην αίθουσα.

Όταν ο 33χρονος είδε την αστυνομικό, βγήκε από την αίθουσα και ξεκίνησε να τρέχει.

Τότε τον κυνήγησε σε μια δασώδη περιοχή όπου και συνελήφθη, χωρίς κανένα τραυματισμό.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.