ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΠΑΦΟΣ: Μαίνεται ανεξέλεγκτη- Τρία τα μέτωπα- Ζητήθηκαν ενισχύσεις

ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΠΑΦΟΣ: Μαίνεται ανεξέλεγκτη- Τρία τα μέτωπα- Ζητήθηκαν ενισχύσεις

Συνεχίζει να κατακαίει άγρια βλάστηση η μεγάλη που ξέσπασε φωτιά στην Σαλαμιού της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπο της Πυροσβεστικής η φωτιά που έγινε αντιληπτή γύρω στις 05:20 της Παρασκευής 7/6 μαίνεται σε τρία μέτωπα από τα οποία τα δύο φαίνεται να βρίσκονται σε διαχειρίσιμη κατάσταση.

Στη μάχη για κατάσβεση της Πυρκαγιάς ρίχτηκαν τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δύο μικρά αεροπλάνα του Τμ. Δασών ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή των Βρετανικών Βάσεων που θα ενισχύσεις τις προσπάθειες με άλλα δύο πτητικά μέσα.

Ενισχυμένες είναι και οι επίγειες  δυνάμεις που επιχειρούν με την περιοχή να είναι ιδιαίτερα δύσβατη γεγονός που καθιστά δύσκολο το έργο Πυρόσβεσης.

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE