ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΠΑΦΟΣ: Μαίνεται ανεξέλεγκτη- Τρία τα μέτωπα- Ζητήθηκαν ενισχύσεις

ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΠΑΦΟΣ: Μαίνεται ανεξέλεγκτη- Τρία τα μέτωπα- Ζητήθηκαν ενισχύσεις

Συνεχίζει να κατακαίει άγρια βλάστηση η μεγάλη που ξέσπασε φωτιά στην Σαλαμιού της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπο της Πυροσβεστικής η φωτιά που έγινε αντιληπτή γύρω στις 05:20 της Παρασκευής 7/6 μαίνεται σε τρία μέτωπα από τα οποία τα δύο φαίνεται να βρίσκονται σε διαχειρίσιμη κατάσταση.

Στη μάχη για κατάσβεση της Πυρκαγιάς ρίχτηκαν τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δύο μικρά αεροπλάνα του Τμ. Δασών ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή των Βρετανικών Βάσεων που θα ενισχύσεις τις προσπάθειες με άλλα δύο πτητικά μέσα.

Ενισχυμένες είναι και οι επίγειες  δυνάμεις που επιχειρούν με την περιοχή να είναι ιδιαίτερα δύσβατη γεγονός που καθιστά δύσκολο το έργο Πυρόσβεσης.

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE