ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΠΑΦΟΣ: Μαίνεται ανεξέλεγκτη- Τρία τα μέτωπα- Ζητήθηκαν ενισχύσεις

ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΠΑΦΟΣ: Μαίνεται ανεξέλεγκτη- Τρία τα μέτωπα- Ζητήθηκαν ενισχύσεις

Συνεχίζει να κατακαίει άγρια βλάστηση η μεγάλη που ξέσπασε φωτιά στην Σαλαμιού της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπο της Πυροσβεστικής η φωτιά που έγινε αντιληπτή γύρω στις 05:20 της Παρασκευής 7/6 μαίνεται σε τρία μέτωπα από τα οποία τα δύο φαίνεται να βρίσκονται σε διαχειρίσιμη κατάσταση.

Στη μάχη για κατάσβεση της Πυρκαγιάς ρίχτηκαν τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δύο μικρά αεροπλάνα του Τμ. Δασών ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή των Βρετανικών Βάσεων που θα ενισχύσεις τις προσπάθειες με άλλα δύο πτητικά μέσα.

Ενισχυμένες είναι και οι επίγειες  δυνάμεις που επιχειρούν με την περιοχή να είναι ιδιαίτερα δύσβατη γεγονός που καθιστά δύσκολο το έργο Πυρόσβεσης.

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο μικροσκόπιο η κλινική όπου κατέρρευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης - Τι υποστήριξαν οι δύο γιατροί

Στο μικροσκόπιο η κλινική όπου κατέρρευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης - Τι υποστήριξαν οι δύο γιατροί

Ελεύθεροι αφέθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι δύο γιατροί που διατηρούν την κλινική στο Κολωνάκι όπου φέρεται να υπέστη ανακοπή καρδιάς και κατέληξε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Οι δύο γιατροί έδωσαν καταθέσεις στις Αρχές, ενώ η προκαταρκτική εξέταση συνεχίζεται με την εισαγγελική έρευνα να αναμένει τα ιατροδικαστικά ευρήματα για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του θανάτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE