ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΠΑΦΟΣ: Μαίνεται ανεξέλεγκτη- Τρία τα μέτωπα- Ζητήθηκαν ενισχύσεις

ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΠΑΦΟΣ: Μαίνεται ανεξέλεγκτη- Τρία τα μέτωπα- Ζητήθηκαν ενισχύσεις

Συνεχίζει να κατακαίει άγρια βλάστηση η μεγάλη που ξέσπασε φωτιά στην Σαλαμιού της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπο της Πυροσβεστικής η φωτιά που έγινε αντιληπτή γύρω στις 05:20 της Παρασκευής 7/6 μαίνεται σε τρία μέτωπα από τα οποία τα δύο φαίνεται να βρίσκονται σε διαχειρίσιμη κατάσταση.

Στη μάχη για κατάσβεση της Πυρκαγιάς ρίχτηκαν τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δύο μικρά αεροπλάνα του Τμ. Δασών ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή των Βρετανικών Βάσεων που θα ενισχύσεις τις προσπάθειες με άλλα δύο πτητικά μέσα.

Ενισχυμένες είναι και οι επίγειες  δυνάμεις που επιχειρούν με την περιοχή να είναι ιδιαίτερα δύσβατη γεγονός που καθιστά δύσκολο το έργο Πυρόσβεσης.

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 μπήκε στην ατζέντα: Η μάχη για το χρίσμα στον ΔΗΣΥ και το σχέδιο του ΑΚΕΛ

Το 2028 μπήκε στην ατζέντα: Η μάχη για το χρίσμα στον ΔΗΣΥ και το σχέδιο του ΑΚΕΛ

Οι διακοπές τελείωσαν. Τα πολιτικά γραφεία ξαναμπαίνουν σε ρυθμό, οι κομματικές μηχανές παίρνουν μπροστά και πίσω από τις δημόσιες δηλώσεις αρχίζουν να διαμορφώνονται οι πρώτες πραγματικές κινήσεις με ορίζοντα το 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE