Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα
Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπο της Πυροσβεστικής η φωτιά που έγινε αντιληπτή γύρω στις 05:20 της Παρασκευής 7/6 μαίνεται σε τρία μέτωπα από τα οποία τα δύο φαίνεται να βρίσκονται σε διαχειρίσιμη κατάσταση.
Στη μάχη για κατάσβεση της Πυρκαγιάς ρίχτηκαν τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δύο μικρά αεροπλάνα του Τμ. Δασών ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή των Βρετανικών Βάσεων που θα ενισχύσεις τις προσπάθειες με άλλα δύο πτητικά μέσα.
Ενισχυμένες είναι και οι επίγειες δυνάμεις που επιχειρούν με την περιοχή να είναι ιδιαίτερα δύσβατη γεγονός που καθιστά δύσκολο το έργο Πυρόσβεσης.
(φωτογραφία αρχείου)
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




