ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν εξασφάλισε άδεια και έμπλεξε ο 47χρονος- Τον 'τσάκωσαν' με το κιβώτιο στα χέρια

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν εξασφάλισε άδεια  και έμπλεξε ο 47χρονος- Τον 'τσάκωσαν' με το κιβώτιο στα χέρια

Στη σύλληψη 47χρονου κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 6/6 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

 

Ο 47χρονος συνελήφθη κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας, σε συνεργασία με το Γραφείο του Επιθεωρητή Εκρηκτικών Υλών της Υπηρεσίας Μεταλλείων, στο χώρο εκδήλωσης, που διοργανώθηκε στη Λευκωσία, μετά από πληροφορία για πιθανή ρίψη πυροτεχνημάτων, χωρίς σχετική άδεια.

Γύρω στις 10.25μ.μ., μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν στο χώρο της εκδήλωσης, τον 47χρονο να μεταφέρει ένα κιβώτιο, το οποίο περιείχε 25 εκτοξευόμενα πυροτεχνήματα. Αφού διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος δεν είχε σχετική άδεια κατοχής και μεταφοράς των πυροτεχνημάτων, συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

Ακολούθως, ο 47χρονος οδηγήθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE