LIFESTYLE

Στο χειρουργείο παίκτρια του Power of Love - Σοβαρή η κατάστασή της - VIDEO

Στο χειρουργείο παίκτρια του Power of Love - Σοβαρή η κατάστασή της - VIDEO

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο σπίτι του Power of Love, καθώς λίγο πριν τον μεγάλο τελικό που θα παρακολουθήσουμε στις 21 Ιουνίου, αποχώρησε από το σπίτι της αγάπης ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Όπως ενημερώσαμε και σε προηγούμενη μας δημοσίευση, η Κατερίνα Σαββοπούλου αντιμετωπίζει ένα γυναικολογικό πρόβλημα υγείας το οποίο ωφείλεται στην κακή σίτιση.

Η παίκτρια επισκέφθηκε την Πέμπτη (6/6) το νοσοκομείο και αργά το βράδυ αποχώρησε, αφού όπως την συνέστησαν οι γιατροί δεν έπρεπε να παραμείνει μέσα μιας και υπήρχε κίνδυνος ενδονοσοκομειακής λοίμωξης.

Έτσι, η παίκτρια του Power of love πήρε ημερομηνία και αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου τις επόμενες ημέρες.

Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί στην περιγεννητική περιοχή της και έχει επιδεινωθεί αρκετά, αφού η ίδια άργησε να πάει σε γιατρό!

Όπως αναφέρει το Youweekly.gr, από το αίμα που έχει χάσει αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με ζαλάδες και λιποθυμίες. Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες και θα δείξουν πολλά.

Σχετικό ρεπορτάζ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top