ΛΕΜΕΣΟΣ: Εργατικό ατύχημα - Υπεβλήθη σε εξειδικευμένο χειρουργείο ο 41χρονος Ε/κ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εργατικό ατύχημα - Υπεβλήθη σε εξειδικευμένο χειρουργείο ο 41χρονος Ε/κ

Σοβαρά τραυματίστηκε 41 ετών Ελληνοκύπριος σε εργατικό ατύχημα που συνέβη σε βιομηχανία στη Λεμεσό.

Το ατύχημα συνέβη στη μια τα ξημερώματα του Σαββάτου (8/6), όταν κάτω από άγνωστες μέχρις στιγμής συνθήκες και ενώ ο εργάτης ασχολείτο με το καθάρισμα μύλου ανάμιξης πλαστικό υλικών εγκλωβίστηκε το αριστερό του χέρι.

Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Τραυματισμένος ο εργάτης διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει ανοικτό κάταγμα αριστερού αντιβραχίονα.

Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά σε ιδιωτική κλινική όπου υποβλήθηκε σε εξειδικευμένο χειρουργείο. Η κατάσταση της υγείας του αν και σοβαρή, θεωρείται εκτός κινδύνου.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το εργατικό ατύχημα διερευνούν λειτουργοί του γραφείου εργασίας σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι Αρχές των Βρετανικών Βάσεων, μετά από περιστατικό που σημειώθηκε εντός της στρατιωτικής περιφραγμένης περιοχής στο Ακρωτήρι Λεμεσού, όταν άγνωστο αντικείμενο φέρεται να έπληξε τον χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE