ΛΕΜΕΣΟΣ: Εργατικό ατύχημα - Υπεβλήθη σε εξειδικευμένο χειρουργείο ο 41χρονος Ε/κ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εργατικό ατύχημα - Υπεβλήθη σε εξειδικευμένο χειρουργείο ο 41χρονος Ε/κ

Σοβαρά τραυματίστηκε 41 ετών Ελληνοκύπριος σε εργατικό ατύχημα που συνέβη σε βιομηχανία στη Λεμεσό.

Το ατύχημα συνέβη στη μια τα ξημερώματα του Σαββάτου (8/6), όταν κάτω από άγνωστες μέχρις στιγμής συνθήκες και ενώ ο εργάτης ασχολείτο με το καθάρισμα μύλου ανάμιξης πλαστικό υλικών εγκλωβίστηκε το αριστερό του χέρι.

Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Τραυματισμένος ο εργάτης διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει ανοικτό κάταγμα αριστερού αντιβραχίονα.

Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά σε ιδιωτική κλινική όπου υποβλήθηκε σε εξειδικευμένο χειρουργείο. Η κατάσταση της υγείας του αν και σοβαρή, θεωρείται εκτός κινδύνου.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το εργατικό ατύχημα διερευνούν λειτουργοί του γραφείου εργασίας σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης την Κυριακή, στο «Τ»: «Η θέση για καταγραφή συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντανά, είναι καταστροφική»

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης την Κυριακή, στο «Τ»: «Η θέση για καταγραφή συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντανά, είναι καταστροφική»

Ο τέως διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς Ανδρέας Μαυρογιάννης μιλά στο ThemaOnline για το παρόν και το μέλλον του Κυπριακού, στέλνοντας σαφή μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE