ΠΑΦΟΣ: Έφοδος σε νυχτερινό κέντρο - Σύλληψη 28χρονου

ΠΑΦΟΣ: Έφοδος σε νυχτερινό κέντρο - Σύλληψη 28χρονου

Στην σύλληψη 28χρονου προχώρησε η Αστυνομία  Πάφου για υπόθεση λειτουργίας υποστατικού, κέντρου αναψυχής χωρίς άδεια από το Υπουργείο Τουρισμού, έκθεση και προσφορά προς πώληση οινοπνευματωδών ποτών χωρίς άδεια από την Έπαρχο Πάφου και κατοχής συσκευών που ενισχύουν τον ήχο χωρίς άδεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής (7/6) μέλη του Γραφείου Μικροπαραβάσεων Πάφου και του ΟΠΕ ερεύνησαν υποστατικό στην Χλώρακα στην Πάφο βάση δικαστικού εντάλματος.

Κατά την έρευνα που έγινε στην παρουσία του ιδιοκτήτη του υποστατικού εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν δύο μεγάφωνα, ένα μίξερ ήχου και ένα κιβώτιο με αλκοολούχα ποτά. 

Το υποστατικό ήταν ανοικτό και υποδεχόταν κοινό για εστίαση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE