ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Έφοδος σε νυχτερινό κέντρο - Σύλληψη 28χρονου

ΠΑΦΟΣ: Έφοδος σε νυχτερινό κέντρο - Σύλληψη 28χρονου

Στην σύλληψη 28χρονου προχώρησε η Αστυνομία  Πάφου για υπόθεση λειτουργίας υποστατικού, κέντρου αναψυχής χωρίς άδεια από το Υπουργείο Τουρισμού, έκθεση και προσφορά προς πώληση οινοπνευματωδών ποτών χωρίς άδεια από την Έπαρχο Πάφου και κατοχής συσκευών που ενισχύουν τον ήχο χωρίς άδεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής (7/6) μέλη του Γραφείου Μικροπαραβάσεων Πάφου και του ΟΠΕ ερεύνησαν υποστατικό στην Χλώρακα στην Πάφο βάση δικαστικού εντάλματος.

Κατά την έρευνα που έγινε στην παρουσία του ιδιοκτήτη του υποστατικού εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν δύο μεγάφωνα, ένα μίξερ ήχου και ένα κιβώτιο με αλκοολούχα ποτά. 

Το υποστατικό ήταν ανοικτό και υποδεχόταν κοινό για εστίαση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top