Συγκινεί η Ομόνοια για Κυπέρα - Οδηγείται στην τελευταία του κατοικία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκινεί η Ομόνοια για Κυπέρα - Οδηγείται στην τελευταία του κατοικία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με μια συγκινιτική ανάρτηση αποχαιρετά η Ομόνοια τον Ανδρέα Ιωάννου.

Ο Ιωάννου, απεβίωσε το Σάββατο 08/06 σε ηλικία 78 χρόνων, καθώς πάλευε το τελευταίο διάστημα με τον καρκίνο.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση της Ομόνοιας, Ανδρέας Ιωάννου, γνωστός ως Κυπέρας ήταν «ιδιαίτερα αγαπητός στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πάλεψε γενναία και θαρραλέα, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχοντας διαρκώς στο πλευρό του αρκετά αγαπημένα του πρόσωπα».

Παράλληλα αναφέρει πως ο Κυπέρας είναι ένας «γνήσιος και αγνός ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ, ένας ακούραστος στρατιώτης της Βασίλισσας, ένα φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτελούς αγάπης και αυτοθυσίας για αυτή τη μεγάλη Ιδέα, την ΟΜΟΝΟΙΑ».

«Μεγάλε Ανδρέα Ιωάννου Κυπέρα, η οικογένειά σου θα είναι παντοτινά περήφανη για εσένα. Η αγαπημένη σου ΟΜΟΝΟΙΑ θα σε θυμάται και θα σε τιμά για πάντα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση της ομάδας

Αξίζει να σημειωθεί πως η κηδεία του Ανδρέα Ιωάννου πραγματοποιείται τη Δευτέρα 10/06 στον Ιερό Ναό του Αγίου Πολυδώρου στο Καϊμακλί στις 17:00 το απόγευμα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE