Ο πρώτος μου προπονητής ήταν παιδόφιλος ποιος παίκτης το είπε

Ο πρώτος μου προπονητής ήταν παιδόφιλος ποιος παίκτης το είπε

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο επιθετικός της Σασουόλο, Φλόρο Φλόρες, λέγοντας πως ο πρώτος του προπονητής ήταν παιδόφιλος!Ο 31χρονος Ιταλός μίλησε σε συνέντευξή του για το σχετικό περιστατικό, για τα προβλήματα που αντιμετώπισε ως παιδί.

«Όταν ήμουν 10 ή 11 χρόνων, πήγα στην Ατλέτικο Τολέδο και πιστεύω πως ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου», ανέφερε αρχικά σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Il Calciatore».

«Ο πατέρας μου περνούσε πολύ δύσκολα. Η εταιρεία του δεν τα πήγαινε καλά και δεν είχαμε τα απαραίτητα χρήματα για να συνεχίσω εγώ στην ακαδημία. Ωστόσο, όταν με είδε να αγωνίζομαι μου είπε πως όλα ήταν καλά και δεν έπρεπε να ανησυχούμε», συμπλήρωσε.

Για τη σοκαριστική αποκάλυψη για τον προπονητή του: «Δεν πέρασε πολύς καιρός από όλα αυτά όταν κι αποκαλύφθηκε πως ο προπονητής μας ήταν παιδόφιλος. Βλέπω ακόμα τη σκηνή μπροστά μου. Όσο εμείς παίζαμε, η αστυνομία ήταν εκεί για να τον συλλάβει»

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE