ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H MetLife χαρακτηρίζεται ως η πιο αξιοθαύμαστη ασφαλιστική εταιρεία ζωής σύμφωνα με το περιοδικό Fortune.

H MetLife χαρακτηρίζεται ως η πιο αξιοθαύμαστη ασφαλιστική εταιρεία ζωής σύμφωνα με το περιοδικό Fortune.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 20η Φεβρουαρίου, 2015 – H MetLife, Inc. (NYSE: MET) έχει λάβει την πρώτη θέση ανάμεσα στους ασφαλιστές ζωής και υγείας στην ετήσια λίστα του περιοδικού Fortune που ονομάζεται «World’s Most Admired Companies», δηλαδή οι πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στον κόσμο. Η MetLife βρέθηκε φέτος στην κορυφή μετά τη δεύτερη θέση που κατέλαβε πέρσι και την πέμπτη θέση το 2013.

Η λίστα «World’s Most Admired Companies» αποτελεί καθοριστικό έλεγχο προόδου για τη φήμη των επιχειρήσεων, σύμφωνα με το περιοδικό Fortune. Για να συντάξει και να ταξινομήσει τη λίστα, το Fortune υπολογίζει την εταιρική φήμη και απόδοση των υποψηφίων λαμβάνοντας υπόψη εννιά βασικά χαρακτηριστικά: καινοτομία, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, χρήση εταιρικών περιουσιακών στοιχείων, κοινωνική ευθύνη, ποιότητα διαχείρισης, χρηματοοικονομική ευρωστία, μακροπρόθεσμες επενδύσεις, ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και παγκόσμια ανταγωνιστικότητα. Η έρευνα έλαβε χώρα το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2014 και συμμετείχαν περισσότεροι από 4000 διοικητικά στελέχη, διευθυντές και αναλυτές οικονομικών επιδόσεων.

«Η ανακύρηξή μας ως το Νούμερο 1 στον τομέα μας στη λίστα “Most Admired” του περιοδικού Fortune αποτελεί αναγνώριση της θέσης της MetLife ως η κορυφαία παγκόσμια ασφαλιστική εταιρεία ζωής και παροχών προσωπικού», ανέφερε o Γενικός Διευθυντής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife, Steven A. Kandarian. «Αυτή η αναγνώριση ανήκει στους 65000 υπαλλήλους της MetLife για όλη τη σκληρή δουλειά τους με σκοπό να αποφέρουν προστιθέμενη αξία στους πελάτες και τους μετόχους μας.»

Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την κατάταξη διατίθενται στην ιστοσελίδα του Fortune στη διεύθυνση: http://fortune.com/worlds-most-admired-companies/.

Η MetLife επιδεικνύει επίσης σημαντική άνοδο σε κατατάξεις σχετικά με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ). Μετά από τη δημοσίευση της πιο πρόσφατης έκθεσης ΕΚΕ της εταιρείας το Σεπτέμβριο του 2014, η εταιρεία εκτοξεύθηκε από τη 10η στη 2η θέση στις κατατάξεις ανά τομέα του πρακτορείου Bloomberg για την Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Διοικητική απόδοση.
 

Σχετικά με τη MetLife
Η MetLife, Inc. (NYSE: MET), μέσω των θυγατρικών και των συνδεδεμένων εταιριών της, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες Ζωής στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1868 και αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή ασφαλιστικών προγραμμάτων Ζωής, σύνταξης, ομαδικής ασφάλισης προσωπικού και επενδυτικών υπηρεσιών. Εξυπηρετεί περίπου 100.000.000 ασφαλισμένους σε σχεδόν 50 χώρες και κατέχει κορυφαίες θέσεις στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ιαπωνίας, της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας, της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.metlife.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top