Νέα Σαλαμίνα: Ετοιμάζει αλλαγές ο Παναγιώτου

Νέα Σαλαμίνα: Ετοιμάζει αλλαγές ο Παναγιώτου

Ο Νίκος Παναγιώτου θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της Νέας Σαλαμίνας στο ματς με τον Εθνικό που ακολουθεί.

Ο Κύπριος κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λεόν, Μοντέιρο και Εζέ που είναι τιμωρημένοι με κάρτες. Εκτός είναι επίσης ο Μόρις ενώ κάποιες ελπίδες να προλάβει έχει ο Γκριγκαλασβίλι.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να αναπνεύσουν βαθμολογικά, μετά από αρκετό καιρό. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως στις προπονήσεις της ομάδας δίνεται έμφαση στα τελειώματα των φάσεων, αφού το πρόβλημα στο σκοράρισμα συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE