ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγε σε σπίτι 38χρονης που γνώρισε στο διαδίκτυο - «Μπούκαραν» με πιστόλι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγε σε σπίτι 38χρονης που γνώρισε στο διαδίκτυο - «Μπούκαραν» με πιστόλι

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε την Κυριακή (9/6) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας, στη Λευκωσία.

Πρόκειται για δύο 28χρονους άνδρες, έναν 24χρονο και μία γυναίκα, ηλικίας 38 χρόνων.

Η καταγγελία για την υπόθεση, έγινε την Κυριακή (9/6) το απόγευμα από 27χρονο κάτοικο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο παραπονούμενος, γύρω στις 9π.μ. της ίδιας ημέρας, είχε μεταβεί σε διαμέρισμα 38χρονης, στη Λευκωσία, την οποία είχε γνωρίσει μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Ενώ βρισκόταν στο εν λόγω διαμέρισμα, εισήλθαν σε αυτό δύο άγνωστοι του άνδρες, οι οποίοι με την απειλή πιστολιού, φέρονται να του έκλεψαν το χρηματικό ποσό των €2,000, το κινητό του τηλέφωνο και δύο χρυσά δακτυλίδια.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία, εναντίον δύο 28χρονων, ενός 24χρονου και μιας 38χρονης.

Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE