ΔΗΣΥ: Στην Πινδάρου όλα τα στελέχη – Κρίσιμη συνεδρία

ΔΗΣΥ: Στην Πινδάρου όλα τα στελέχη – Κρίσιμη συνεδρία

Πραγματοποιείται στις 18:20 το απόγευμα της Δευτέρας (10/06) στο «αρχηγείο» του Δημοκρατικού Συναγερμού, διευρυμένη συνεδρία του πολιτικού γραφείου του κόμματος. 

Η συνεδρία γίνεται και στην βάσει των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών, με τον ΔΗΣΥ να εξετάζει τα «σημεία» που έχασε ή κέρδισε στις εκλογές. 

Ενώ ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, μίλησε για ξεκάθαρη νίκη το βράδυ των εκλογών, πολλοί είναι εκείνοι – τόσο εντός όσο και εκτός Πινδάρου – που μιλούν για ξεκάθαρη αποτυχία του κόμματος στις εκλογές, ενώ απόψεις και θέσεις εντός του κόμματος, διίστανται. 

Έτσι στη συνεδρία του Δημοκρατικού Συναγερμού, πέραν των λαθών που έγιναν στις εκλογές και όχι μόνο, αναμένεται να προβληματίσει και το ζήτημα των θέσεων της παράταξης. 

Στη διευρυμένη συνεδρία του πολιτικού γραφείου του κόμματος συμμετέχουν οι βουλευτές του ΔΗΣΥ, η νεολαία, επαρχιακοί γραμματείς, αξιωματούχοι οργανώσεων, Σύμβουλοι του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Υπουργοί και πρώην Υπουργοί, μεταξύ άλλων. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν θα παραστεί λόγω υποχρεώσεων στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE