Η HALIMA ADEN ΚΑΙ Η KAROLINA KURKOVA ΦΟΡΕΣΑΝ TOMMY HILFIGER ΣTΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΟΔΑΣ CFDA 2019

Η HALIMA ADEN ΚΑΙ Η KAROLINA KURKOVA ΦΟΡΕΣΑΝ TOMMY HILFIGER ΣTΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΟΔΑΣ CFDA 2019

ΠΟΙΟΣ:
Η Halima Aden φόρεσε ένα tailored δερμάτινο φόρεμα πάνω από ένα μεταξωτό wrap φόρεμα και ψηλές μέχρι το γόνατο δερμάτινες μπότες από τη συλλογή TommyXZendaya, καθώς και ένα φουλάρι με prints από την συλλογή Hilfiger Collection.

Η Karolina Kurkova φόρεσε μία μεταλλική ολόσωμη φόρμα από τη συλλογή TommyXZendaya.

Η συλλογή TommyXZendaya για την Άνοιξη 2019 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. (tommy.com)

ΠΟΥ: Brooklyn Museum
200 Eastern Pkwy
Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη

ΠΟΤΕ: Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

NEW YORK, NEW YORK – JUNE 03: Halima Aden attends the CFDA Fashion Awards at the Brooklyn Museum of Art on June 03, 2019 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)
]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE