ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Από τη LIDL Κύπρου €20,000 για τον Ερυθρό Σταυρό

Από τη LIDL Κύπρου €20,000 για τον Ερυθρό Σταυρό

Για τις ανάγκες του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών Κ.Ε.Σ. «Στέλλα Σουλιώτη»

Σε μια ζεστή εκδήλωση στις 27 Μαΐου, η Lidl Κύπρου παρέδωσε στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό επιταγή 20,000 ευρώ τα οποία συγκεντρώθηκαν από τις πωλήσεις πασχαλινών ειδών, στα 17 καταστήματα της, προς όφελος του του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών Κ.Ε.Σ. «Στέλλα Σουλιώτη» στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης τύπου που πραγματοποιήθηκε, εκπρόσωποι των ΜΜΕ ενημερώθηκαν για τη δράση και τους σκοπούς του Κέντρου. Ξεναγήθηκαν στους χώρους όπου περιθάλπονται πέραν των 100 παιδιών ηλικίας μέχρι 22 ετών, με σοβαρές σωματικές και πολλαπλές αναπηρίες, όπως είναι η εγκεφαλική παράλυση, η μυϊκή δυστροφία, διάφορα σύνδρομα και άλλα σοβαρά αναπτυξιακά προβλήματα.

Τα παιδιά έκαναν ένα μικρό διάλειμμα από το ημερήσιο πρόγραμμά τους και υποδέχθηκαν με χαρά τους προσκεκλημένους. Η Lidl Cyprus κάνει καθημερινά πράξη τη δέσμευσή της για ένα καλύτερο αύριο, έτσι αυτό το Πάσχα στήριξε έμπρακτα την προσπάθεια του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού όπου παράλληλα με την ιατρική και νοσηλευτική αγωγή, προσφέρει στα παιδιά φυσιοθεραπεία, υδροθεραπεία, λογοθεραπεία και εργασιοθεραπεία. Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός δίνει ιδιαίτερη σημασία και στην κατάλληλη ψυχαγωγία των παιδιών προσφέροντάς τους μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου ανέφερε στην ομιλία της «θέλω να ευχαριστήσω τη Lidl, που οργάνωσε αυτή την εκστρατεία σε παγκύπρια κλίμακα. Η Δύναμη της Αγάπης, λοιπόν, λειτούργησε και πάλι, και πραγματικά η Lidl μάς αγκάλιασε με πολλή αγάπη για ακόμα μία φορά».

Οι δράσεις αυτές ήταν που ευαισθητοποιήσαν τη Lidl Κύπρου και ενέταξε στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τη στήριξη αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού, προσφέροντας την περίοδο του Πάσχα αγάπη και φροντίδα σε άτομα που το έχουν πραγματική ανάγκη.
Για τη Lidl Κύπρου, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας και ανάπτυξής της και είναι πλήρως ενσωματωμένη στις δομές και τη λειτουργία της, αντανακλώντας με τον τρόπο αυτό τις αξίες και τις αρχές της.
H Lidl Κύπρου θα παραμείνει πιστή στο ΕΚΕ πρόγραμμά της και θα συνεχίσει να στηρίζει δράσεις και προγράμματα που κάνουν τη ζωή των συνανθρώπων μας στην Κύπρο καλύτερη.


Επισκεφθείτε μας και στο:

www.lidl.com.cy
www.facebook.com/lidlcy/
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_
https://www.instagram.com/lidl_cyprus/
Snapchat: lidlcyprus

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top