ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χαμός σε συναυλία στο Κούριο – Έπαιξαν ξύλο άνδρες ασφαλείας και κοινό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χαμός σε συναυλία στο Κούριο – Έπαιξαν ξύλο άνδρες ασφαλείας και κοινό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε «βροχή» αρνητικών σχολίων και σοβαρών καταγγελιών προχώρησαν αρκετοί χρήστες του διαδικτύου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να εκφράσουν την άσχημη -όπως υποστηρίζουν- εικόνα που επικράτησε σε συναυλία στη Λεμεσό της περασμένης Παρασκευής (7/6).

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Όπως ανέφεραν δεκάδες πρόσωπα που βρέθηκαν στην συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο θέατρο Κουρίου στη Λεμεσό, πριν από την έναρξη του εν λόγω πολιτιστικού γεγονότος υπήρξαν διαπληκτισμοί μεταξύ του κοινού και των ανδρών αφαλείας με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους παραπονεμένους, όλα ξεκίνησαν όταν επικράτησε μεγάλη καθυστέρηση στην είσοδο του θεάτρου με αποτέλεσμα το κοινό να αρχίσει να παραπονιέται (οι θύρες εισόδου ήταν προγραμματισμένο να ανοίξουν στις 20:00). 

Η αντιμετώπιση των φρουρών ασφαλείας ήταν απαράδεκτη βάσει των ισχυρισμών τους, αφού όπως αναφέρουν, επιτέθηκαν σε πρόσωπο το οποίο επιχείρησε με έντονο τρόπο να τους εκφράσει την απογοήτευσή του. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν κοινό και φρουροί να πιαστούν στα χέρια με την Αστυνομία να επεμβαίνει για να επαναφέρει την τάξη. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ένας εκ των χρηστών στο διαδίκτυο, «γυναίκες φώναζαν ότι θα λιποθυμούσαν, άλλοι διαμαρτυρόμασταν έντονα προς τους συντελεστές της παραγωγής και άλλοι έσπρωχναν».

«Όλα ξεκίνησαν από την καθυστέρηση λόγω τεχνικού προβλήματος»

Το ThemaOnline, επικοινώνησε με τον υπέυθυνο παραγωγής Πάμπο Χαραλάμπους (κύριο διοργανωτή της συναυλίας), ο οποίος αναφερόμενος στο πιο πάνω περιστατικό, τόνισε ότι όλα ξεκίνησαν λόγω τεχνικού προβλήματος που υπήρξε με τον ήχο, γι'αυτό και καθυστέρησε η είσοδος στον κόσμο για 15 λεπτά. 

Απ' ό,τι μας ενημέρωσε, αυτός ήταν και ο λόγος που προκάλεσε την αναστάτωση στο κοινό, εκ των οποίων αρκετοί είχαν παρευρεθεί στο χώρο 1-2 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα, με αποτέλεσμα λόγω και της καθυστέρησης να αρχίσουν να διαμαρτύρονται. 

Όσον αφορά στους διαπληκτισμούς μετάξυ των φρουρών ασφαλείας, ο κ.Χαραλάμπους έκανε λόγο για σπρώξιμο των security από το κοινό, με αποτέλεσμα να τους ρίξουν στο έδαφος. Αυτός ίσως να ήταν και ο λόγος για τα όσα ακολούθησαν στην συνέχεια με αποτέλεσμα να προκληθεί μια αναστάτωση. 

«Έχω ήδη έρθει σε επικοινωνία με την εταιρεία security, ενώ αναμένεται να βρεθούμε και από κοντά για συζήτηση του θέματος», σημείωσε ο κ.Χαραλάμπους. 

Εν τέλει, θέλησε να τονίσει ότι η πιο πάνω εικόνα δεν αντιπροσωπεύει την παραγωγή, η οποία για χρόνια φροντίζει να προσφέρει όμορφες στιγμές στο κοινό με μεγάλα ονόματα, χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα ή παράπονα. 

Δείτε μερικά από τα αρνητικά σχόλια του κοινού:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top