ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΤΩΜΑ: Δεν κατέδειξε τα αίτια θανάτου η νεκροτομή

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΤΩΜΑ: Δεν κατέδειξε τα αίτια θανάτου η νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του απανθρακωμένου πτώματος που εντοπίστηκε την Κυριακή (9/6) σε ανοικτό χώρο στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους η νεκροτομή επί της σορού του άνδρα ολοκληρώθηκε λίγο μετά την 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (10/6).

Όπως πληροφορούμαστε η νεκροτομή δεν κατάφερε να καταδείξει τα αίτια θανάτου του, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων.

Να υπενθυμίσουμε ότι πολίτης τηλεφώνησε γύρω στις 19:00 της Κυριακής (9/6) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για την ύπαρξη πυρκαγιάς που είχε αντιληφθεί σε μπάλα σανού σε χωράφι που βρίσκεται στη περιοχή Σοφτάδες του χωριού Κιβισίλι, σε απόσταση 200 μέτρων από τη θάλασσα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.