Κεντρικές Φυλακές: Νεκρός στο κελί του εντοπίστηκε 63χρονος Ελληνοκύπριος
Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο κελί του 63χρονος Ελληνοκύπριος, στις Κεντρικές Φυλακές.

Ως λόγο προκήρυξης των πρόωρων εκλογών, ο Έλληνας Πρωθυπουργός επικαλέστηκε την ανάγκη προστασίας της ελληνικής οικονομίας, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, θα διέτρεχε κινδύνους αποσταθεροποίησης μέσα από μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο τεσσάρων μηνών.
«Έχοντας πλήρη αίσθηση ευθύνης, σας ζητώ όπως διαλυθεί η Βουλή και προκηρυχθούν εκλογές για την ανανέωση της λαϊκής εντολής», σημείωσε ο κ. Τσίπρας προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Από την πλευρά του, ο κ. Παυλόπουλος έκανε δεκτό το αίτημα του Έλληνα Πρωθυπουργού και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




