ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Η υπόσχεση του Πρόεδρου στον μικρό Λουκά γίνεται πράξη -Φυλάκιση ή/και πρόστιμο μέχρι 1.285 ευρώ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Η υπόσχεση του Πρόεδρου στον μικρό Λουκά γίνεται πράξη -Φυλάκιση ή/και πρόστιμο μέχρι 1.285 ευρώ

Η υπόσχεση του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, στον μικρό Λουκά, έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, , μπαίνει σε φάση υλοποίησης…

Λίγο μετά την επίσκεψή του στο δημόσιο νοσηλευτήριο για αυτοψία της εφαρμογής του ΓεΣΥ, ο Νίκος Αναστασιάδης είχε μια θερμή συνομιλία με τον μικρό Λουκά που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Λουκάς, τα λόγια του οποίου άγγιξαν τη ψυχή όλων, ζήτησε από τον Πρόεδρο όπως μεριμνήσει ώστε να γίνονται σεβαστοί οι χώροι στάθμευσης Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες.

Όπως πληροφορούμαστε εντός της ημέρας δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες προκειμένου η Αστυνομία να διεξάγει από τη Δευτέρα (10/06) μέχρι και την Παρασκευή (14/06) οργανωμένη εκστρατεία με στόχο την πάταξη του φαινομένου της στάθμευσης σε χώρους ΑμΕΑ.

Ταυτόχρονα δόθηκαν γενικότερα οδηγίες ούτως ώστε να γίνει διαρκής εκστρατεία ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διακίνηση ατόμων με αναπηρίες στο οδικό δίκτυο.

Βάσει των εσωτερικών οδηγιών που δόθηκαν, η Αστυνομία αναμένεται να είναι αμείλικτη με τους παρανομούντες.

Να σημειωθεί ότι βάσει του σχετικού νόμου, άτομο που σταθμεύει παράνομα το όχημά του σε χώρο στάθμευσης που προορίζεται για άτομα με αναπηρίες, διαπράττει αδίκημα που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι ενός έτους και πρόστιμο μέχρι 1.285 ευρώ.

https://www.youtube.com/watch?v=kdQpB_Lnvtk

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top