Γεώργιος Σ. Φραγκούδης - Ο άγνωστος Κύπριος ιδρυτής της Παντείου

Γεώργιος Σ. Φραγκούδης - Ο άγνωστος Κύπριος ιδρυτής της Παντείου

Στις 11 Ιουνίου 1930, το όραμα δύο μεγάλων αντρών του Αλέξαντρου Πάντου και του Γεώργιου Σ. Φραγκούδη, έπαιρνε σάρκα και οστά.

Ήταν η ίδρυση της Ελευθέρας Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών. Ένα χρόνο μετά η Σχολή μετονομάστηκε σε «Πάντειος» προς τιμήν του Αλέξανδρου Πάντου που πέθανε πριν δει ολοκληρωμένο το όνειρό του.

Άγνωστο σε πολύ κόσμο είναι πως ο συνιδρυτής Γεώργιος Σ. Φραγκούδης, ήταν Κύπριος διακεκριμένος δημοσιογράφος από τη Λεμεσό.

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE