ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μ. Τράγκολας στο ThemaOnline: «Προχωρούμε με την άντληση νερού στην λίμνη Μεμί»

Μ. Τράγκολας στο ThemaOnline: «Προχωρούμε με την άντληση νερού στην λίμνη Μεμί»

Προχωρούν με την άντληση νερού στην Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο για τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra, διαβεβαίωσε στο ThemaOnline ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάκρος Τράγκολας. 

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Όπως ανέφερε το πρωί της Τετάρτης (12/6) στο ThemaOnline, ο Μάρκος Τράγκολας, οι έρευνες στην λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο θα προχωρήσουν εντός των επόμενων ημερών με την άντληση νερού, μετά από την έγκριση που δόθηκε από το Τμήμα Υδάτων προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία. 

Όσον αφορά τις έρευνες που πραγματοποιούνται από την Τετάρτη (12/6) στην λίμνη, ο κ.Τράγκολας μας ανέφερε ότι γίνεται η χρήση της ρομποτικής κάμερας ενώ αναμένεται και οι κατάδυση δύτων σε συγκεκριμένα σημεία της λίμνης. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η απόφαση για μερικώς άδειασμα της λίμνης, πάρθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία πριν από μερικές μέρες είχε υποβάλει αίτημα ουτώς ώστε να κατέβει η στάθμη του νερού για να βοηθηθούν οι έρευνες. 

Το νερό το οποίο θα αντληθεί, θα διοχετευτεί σε ποταμό ο οποίος βρίσκεται δυτικά της λίμνης. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top