ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Εντοπίστηκαν δύο από τις τρεις γυναίκες που συνομιλούσε – Επαφές με πέραν των 30

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Εντοπίστηκαν δύο από τις τρεις γυναίκες που συνομιλούσε – Επαφές με πέραν των 30

Ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς, διαπιστώθηκε ότι είχε συνομιλήσει με περισσότερες από 30 γυναίκες, ενώ αναζητούνταν τρεις οι οποίες δεν είχαν εντοπιστεί.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ωστόσο, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» πλέον έχουν εντοπιστεί οι δύο από τις τρεις και συνεχίζονται οι έρευνες για να βρεθεί και η τρίτη, ο εντοπισμός της οποίας φαίνεται να είναι θέμα χρόνου.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η μια εκ των δύο γυναικών που εντοπίστηκαν, ζει πλέον στο εξωτερικό και η δεύτερη που είναι στην Κύπρο, έστειλε φωτογραφία της από τον χώρο όπου βρίσκεται.

Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Μεταξάς, έχει ομολογήσει τους φόνους πέντε γυναικών και δύο παιδιών.

Τα θύματά του ήταν,η Μαρί Ρόουζ, και η 6χρονη κορούλα της Σιέρρα, Arian Palanas Lozano και η Maricar Valdez Arquila, όλες από τις Φιλιππίνες, η Livia Florentina Bunea 36 ετών και η 8χρονη κόρη της, Elena Natalia Bunea από την Ρουμανία και η Asmita Khadka Bista, 30 ετών από το Νεπάλ.

Οι σοροί όλων των θυμάτων έχουν εντοπιστεί, εκτός από αυτή της 6χρονης Σιέρα, που μέχρι τις 12 Ιουνίου, συνεχίζονται οι έρευνες στην Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτό, όπου ο Νίκος Μεταξάς ισχυρίστηκε ότι άφησε το άψυχο σωματάκι της.  

Η πρώτη κηδεία θυμάτων του καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, της Livia και της 8χρονης κόρη της, Elena αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (13/6) στο Αρεδιού. 

Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας της 8χρονης Έλενα-Ναταλία και σύζυγος της 36χρονης Λίβια Φιορεντίνα, είναι το πρώτο συγγενικό πρόσωπο θυμάτων που αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον της κυπριακής κυβέρνησης αλλά και του δράστη των ειδεχθών εγκλημάτων. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top