ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποινή φυλάκισης σε 29χρονο - Με μαχαίρι σε σχολείο μετά από απόπειρα ληστείας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποινή φυλάκισης σε 29χρονο - Με μαχαίρι σε σχολείο μετά από απόπειρα ληστείας

Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στη Λάρνακα, καταδίκασε σήμερα 30χρονο σε ποινή φυλάκισης 3.5 ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά απόπειρα ληστείας, που διαπράχθηκε στις 10 Οκτωβρίου, 2018 στη Λάρνακα. 

Πρόκειται για υπόθεση που διαπράχθηκε γύρω στις 10 το πρωί της 10ης Οκτωβρίου 2018, όταν άντρας ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, εισήλθε σε περίπτερο στη Λάρνακα, προτάσσοντας μαχαίρι εναντίον της υπεύθυνης του υποστατικού.

Η υπεύθυνη αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο ύποπτος να τραπεί σε φυγή, ενώ έγινε αντιληπτός από πολίτες, οι οποίοι προσπάθησαν να τον ανακόψουν. Στην προσπάθεια του να διαφύγει, εισήλθε σε αυλή σχολικού κτιρίου στη Λάρνακα, όπου πολίτες κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Μέλη της Αστυνομίας, τα οποία είχαν μεταβεί άμεσα στη σκηνή, συνέλαβαν τον ύποπτο, ηλικίας 29 ετών.

Ο 29χρονος συνελήφθη στη συνέχεια με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας ληστείας, μαχαιροφορίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου και παράνομης εισόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.