Handelsblatt: Κλείνει τους ύποπτους λογαριασμούς η Κύπρος

Handelsblatt: Κλείνει τους ύποπτους λογαριασμούς η Κύπρος

Το νέο θέμα που αναδεικνύεται τώρα στην Κύπρο είναι η εξόρυξη του φυσικού αερίου, που μπορεί να οδηγήσει σε οικονομικό θαύμα τη χώρα.

Τεράστιο καταφύγιο «μαύρου» χρήματος θεωρείτο για πολύ καιρό η Κύπρος, γράφει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt προσθέτοντας ότι τώρα αυτό αλλάζει.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.