Μουλαρίσιο πείσμα οικογένειας κύκνων- Αποφασισμένοι για απογευματινή βόλτα- VIDEO

Μουλαρίσιο πείσμα οικογένειας κύκνων- Αποφασισμένοι για απογευματινή βόλτα- VIDEO

Σαν να μην συνέβαινε τίποτα, ένα ζευγάρι ενήλικων κύκνων μαζί με τα δύο μικρά τους περπατά αμέριμνα στις ράγες τρένου στη Μεγάλη Βρετανία, με τον οδηγό του τρένου αλλά και των οχημάτων στη διασταύρωση να περιμένουν υπομονετικά.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 15:30 της Τρίτης 11/5, στο Norfolk της Αγγλίας και είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με την Daily Mail, που δημοσίευσε σχετικό βίντεο, το τρένο να καθυστερήσει μισή ώρα να φτάσει στον προορισμό του.

Ο οδηγός του τρένου έδειξε αρκετή υπομονή, αφού όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο, ακολουθεί τους κύκνους με ρυθμό σαλιγκαριού, ενώ οδηγοί οχημάτων που σταμάτησαν στη διασταύρωση, δεν είχαν άλλη επιλογή από το να περιμένουν τα λευκά πτηνά να ολοκληρώσουν τη βόλτα τους.

Πάντως, σε κάποια στιγμή του βίντεο, ο οδηγός του τρένου φαίνεται να εξέρχεται από αυτό και στη συνέχεια οι κύκνοι φαίνονται να κολυμπούν σε παρακείμενο ποτάμι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Επιμέλεια Χρ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE