Μουλαρίσιο πείσμα οικογένειας κύκνων- Αποφασισμένοι για απογευματινή βόλτα- VIDEO

Μουλαρίσιο πείσμα οικογένειας κύκνων- Αποφασισμένοι για απογευματινή βόλτα- VIDEO

Σαν να μην συνέβαινε τίποτα, ένα ζευγάρι ενήλικων κύκνων μαζί με τα δύο μικρά τους περπατά αμέριμνα στις ράγες τρένου στη Μεγάλη Βρετανία, με τον οδηγό του τρένου αλλά και των οχημάτων στη διασταύρωση να περιμένουν υπομονετικά.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 15:30 της Τρίτης 11/5, στο Norfolk της Αγγλίας και είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με την Daily Mail, που δημοσίευσε σχετικό βίντεο, το τρένο να καθυστερήσει μισή ώρα να φτάσει στον προορισμό του.

Ο οδηγός του τρένου έδειξε αρκετή υπομονή, αφού όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο, ακολουθεί τους κύκνους με ρυθμό σαλιγκαριού, ενώ οδηγοί οχημάτων που σταμάτησαν στη διασταύρωση, δεν είχαν άλλη επιλογή από το να περιμένουν τα λευκά πτηνά να ολοκληρώσουν τη βόλτα τους.

Πάντως, σε κάποια στιγμή του βίντεο, ο οδηγός του τρένου φαίνεται να εξέρχεται από αυτό και στη συνέχεια οι κύκνοι φαίνονται να κολυμπούν σε παρακείμενο ποτάμι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Επιμέλεια Χρ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE