LIKE ONLINE

Μουλαρίσιο πείσμα οικογένειας κύκνων- Αποφασισμένοι για απογευματινή βόλτα- VIDEO

Μουλαρίσιο πείσμα οικογένειας κύκνων- Αποφασισμένοι για απογευματινή βόλτα- VIDEO

Σαν να μην συνέβαινε τίποτα, ένα ζευγάρι ενήλικων κύκνων μαζί με τα δύο μικρά τους περπατά αμέριμνα στις ράγες τρένου στη Μεγάλη Βρετανία, με τον οδηγό του τρένου αλλά και των οχημάτων στη διασταύρωση να περιμένουν υπομονετικά.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 15:30 της Τρίτης 11/5, στο Norfolk της Αγγλίας και είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με την Daily Mail, που δημοσίευσε σχετικό βίντεο, το τρένο να καθυστερήσει μισή ώρα να φτάσει στον προορισμό του.

Ο οδηγός του τρένου έδειξε αρκετή υπομονή, αφού όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο, ακολουθεί τους κύκνους με ρυθμό σαλιγκαριού, ενώ οδηγοί οχημάτων που σταμάτησαν στη διασταύρωση, δεν είχαν άλλη επιλογή από το να περιμένουν τα λευκά πτηνά να ολοκληρώσουν τη βόλτα τους.

Πάντως, σε κάποια στιγμή του βίντεο, ο οδηγός του τρένου φαίνεται να εξέρχεται από αυτό και στη συνέχεια οι κύκνοι φαίνονται να κολυμπούν σε παρακείμενο ποτάμι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Επιμέλεια Χρ. Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top